Dakinspectie

Heeft u plannen met uw dak? Vraag dan om een GRATIS dakinspectie waarbij we uw gehele dak in kaart brengen zodat u exact weet in welke staat uw dak verkeert.

KRIJG INZICHT MET ONZE GRATIS DAKINSPECTIE !

Als service en kwaliteitsgerichte dakdekkers bieden wij u natuurlijk een gratis dakinspectie aan, om te zorgen dat uw dak altijd goed onderhouden is. We kijken hierbij uw gehele dak na, en kunnen wanneer er kleine reparaties nodig zijn ter plekke een vrijblijvende offerte voor u opstellen, en bij akkoord aan de slag om uw dak weer op en top in orde te maken.

WAAROM WIJ U ONZE GRATIS DAKINSPECTIE AANBIEDEN

Om te zorgen dat uw dak lang meegaat, is het zaak om het goed te onderhouden, tijdig te repareren en soms zaken te vernieuwen. Daarvoor moet u natuurlijk wel inzicht hebben in hoe het dak erbij ligt. Bovendien is het ook handig om grotere werkzaamheden, zoals renovaties, ruim van tevoren te kunnen plannen. En daarvoor is onze gratis dakinspectie!

Want, wanneer u werkzaamheden heeft aan uw dak dan kunt u gelukkig altijd bouwen op onze uitstekende kwaliteit, service en scherpe eerlijke prijs! Maar hoe weet u dat er werkzaamheden nodig zijn, en wat voor werkzaamheden dat precies zijn? Met onze gratis dakinspectie krijgt u daarin inzicht, en een uitgebreide rapportage over de staat van uw dak. Zo weet u hoe uw dak erbij ligt, of er werkzaamheden nodig zijn en wanneer er renovaties nodig zijn.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

WAT WIJ BIJ EEN GRATIS DAKINSPECTIE DOEN :

Wanneer u gebruik maakt van onze gratis dakinspectie, kunt u rekenen op een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. Bij onze gratis dakinspectie voeren we het volgende uit:

  •  We bekijken de staat van uw dakbedekking en dakpannen.
  •  We checken de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We kijken de nokvorst, boeiboorden en/of dakbeschot na.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.

LEKT HET DAK? VRAAG MET SPOED EEN DAKINSPECTIE AAN OM DE LEKKAGE TE VINDEN EN TE REPAREREN!

Heeft u een lekkage, maar weet u niet precies waar? Ook dan kunt u met spoed gebruik maken van onze gratis dakinspectie. Wij zoeken de oorsprong en oorzaak van de lekkage op, bieden u ter plekke een offerte aan en repareren bij akkoord de lekkage. Mocht dat niet in één keer lukken, dan zorgen we altijd voor een tijdelijke noodoplossing en komen we zo spoedig mogelijk terug voor de definitieve reparatie. Bel voor een gratis dakinspectie met spoed 085-0603485.

Profiteer nu van onze 20 jaar ervaring, uitstekende kwaliteit en deskundigheid en vraag hier uw gratis dakinspectie aan!

Bel ons nu