plat dak lekt

Slachtoffer geworden van een plat dak die lekt? Met de spoedservice van Massing Dakwerken zijn wij binnen 2 uur ter plaatse.

PLAT DAK LEKT

Heeft u een plat dak van bitumen, EPDM of een ander materiaal en lekt dit dak? Dan bent u bij Massing Dakwerken aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij voor elk dak een passende oplossing. Of het dak snel gerepareerd kan worden of vervangen dient te worden, wij staan 24/7 voor u klaar en regelen, wanneer nodig, altijd een noodoplossing. Dankzij onze spoedservice staan wij dag en nacht voor u klaar in gevallen van daklekkage of andere dakproblemen. Om van onze spoedservice gebruik te maken kunt u bellen naar onze spoedlijn (06-20019152). Massing Dakwerken is u graag van dienst!

OORZAKEN, GEVOLGEN EN DE OPLOSSING

Laten we eerst beginnen met de oorzaken en signalen van een daklekkage. Je kunt een daklekkage in de meeste gevallen herkennen aan schimmelvorming, loslaten van behang of stucwerk, rottend hout en natuurlijk water dat naar binnen druppelt. Merkt u één of meerdere van deze signalen op? Aarzel niet en bel direct met onze spoedservice.

Vaak ontstaat een daklekkage door het verkeerd aanleggen van het dak, doordat de randen niet goed zijn afgewerkt of het dak is oud en aan vervanging toe is. Het is belangrijk om bij een daklekkage altijd snel te handelen. Wanneer je dit niet doet zullen de kosten alsmaar toenemen. Schakel daarom direct een dakdekker in. Ga nooit zelf het dak op! Wat je wel zelf kunt doen is de waardevolle spullen uit de kamer halen waar de lekkage zich boven bevindt en de vloer afdekken. Ook is het verstandig om foto’s te maken voor de verzekering.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN LEK PLAT DAK REPAREREN

Wat de kosten zijn om een daklekkage van een plat dak op te lossen, hangt natuurlijk van vele factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plekke een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt. Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu