bitumen dak repareren

Moet uw bitumen dakbedekking vervangen worden en bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf om deze dakreparatie met een goede garantie uit te voeren? Bel dan onze experts!

UW BITUMEN DAK LATEN REPAREREN

Bent u eigenaar van een bitumen dak en wilt u deze laten repareren? Wij zijn Massing Dakwerken en met 20 jaar ervaring hebben wij voor elk dak een passende oplossing. Het is voor ons belangrijk om een lange termijn relatie met ons klanten op te bouwen. Daarom houden wij ons aan onze afspraken. Wanneer wij zeggen dat een klus drie dagen duurt dan zal het drie dagen duren en als wij zeggen dat wij er op dinsdag starten zijn wij er op dinsdag.

KOSTEN BITUMEN REPAREREN

Wanneer er iets mis is met uw platte dak is het altijd nog de vraag of het bij een reparatie blijft of dat de dakbedekking vervangen dient te worden. Bij bitumen daken is het vaak het makkelijkst om een deel van de dakbedekking te vervangen. In het geval van een gat kan het ook dicht maakt worden door een klein laagje speciale lijm aan te brengen. Soms is het nodig om de gehele bitumen dakbedekking te vervangen. Dit zullen wij echter proberen te voorkomen. Om precies te weten wat er moet gebeuren zullen wij, op een voor u gelegen dag, langs moeten komen.

Wij kunnen op afstand helaas niet inschatten of het dak gerepareerd kan worden of opnieuw aangelegd moet worden en dus hoeveel werk het zal zijn. Dit is de reden dat wij geen offerte kunnen uitbrengen zonder uw dak geïnspecteerd te hebben. Wel kunt u ons foto’s meesturen bij uw offerte aanvraag zodat wij wellicht een indicatie kunnen geven.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Om te zorgen dat uw dak lang meegaat, is het zaak om het goed te onderhouden, tijdig te repareren en soms zaken te vernieuwen. Daarvoor moet u natuurlijk wel inzicht hebben in hoe het dak erbij ligt. Bovendien is het ook handig om grotere werkzaamheden, zoals renovaties, ruim van tevoren te kunnen plannen. En daarvoor is onze gratis dakinspectie!

Wanneer u gebruik maakt van onze gratis dakinspectie, kunt u rekenen op een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. Bij onze gratis dakinspectie voeren we het volgende uit:

  •  We bekijken de staat van uw dakbedekking en dakpannen.
  •  We checken de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We kijken de nokvorst, boeiboorden en/of dakbeschot na.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.

U kunt een gratis dakinspectie aanvragen door contact met ons op te nemen (085-0603485)

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu