Dakrenovatie

Massing Dakwerken is bij uitstek de partij om een kwalitatief uitstekende dakrenovatie uit te voeren tegen een eerlijk, scherp tarief met gebruik van A-kwaliteit materialen!


UW DAK WEER ALS NIEUW MET ONZE HOOGWAARDIGE RENOVATIE

Heeft u een dakrenovatie nodig? Een goed aangelegd dak kan heel lang mee, soms tot wel 75 jaar. Toch is uw dak na een bepaalde tijd op en zijn er veel werkzaamheden nodig om te zorgen dat het goed blijft. Door een dakrenovatie zorgt u er dus voor dat u weer jaren kunt genieten van een hoogwaardig dak. Wanneer u een dakrenovatie nodig heeft, kunt u gelukkig vertrouwen op de kwaliteit en eerlijke, scherpe prijs van Gecertificeerde Massing Dakwerken. Wij staan voor u klaar.

WAT HOUDT EEN DAKRENOVATIE IN?

Bij een renovatie van uw dak nemen wij (een deel van) uw dak grondig onder handen, en zorgen we dat het helemaal opgeknapt en vernieuwd wordt. We kijken natuurlijk eerst uitgebreid naar uw dak en brengen vervolgens gratis en vrijblijvend een offerte uit voor de werkzaamheden. Die houden bij een dakrenovatie onder andere het volgende in:

  • Vernieuwing of renovatie van de dakbedekking of dakpannen.
  •  Renovatie van de dakconstructie
  •  Vernieuwing of renovatie van het lood- en zinkwerk
  •  Renovatie van het dakbeschot en betimmering.

Zodra de werkzaamheden klaar zijn is uw dak weer zo goed als nieuw en kunt u profiteren van onze kwaliteitsgarantie. Wij geven u een garantie-certificaat af en bieden 10 jaar garantie op uw gerenoveerde dak.


DE KOSTEN VAN EEN DAKRENOVATIE VERLAGEN? COMBINEER HET MET ANDERE WERKZAAMHEDEN

Voor een dakrenovatie kunt u bij ons natuurlijk rekenen op uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Echter, u kunt uw renovatie nog goedkoper maken. Indien nodig renoveren we namelijk ook andere delen van uw dak. Dit kunt u combineren voor extra voordeel, doordat er relatief minder tijd nodig is. Denk bijvoorbeeld aan dakisolatie of aan het renoveren van uw schoorsteen, dakkapel of nokvorst.

Voor een dakrenovatie kunt u bij ons natuurlijk rekenen op uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Echter, u kunt uw dakrenovatie nog goedkoper maken. Indien nodig renoveren we namelijk ook andere delen van uw dak. Dit kunt u combineren voor extra voordeel, doordat er relatief minder tijd nodig is. Denk bijvoorbeeld aan dakisolatie of aan het renoveren van uw schoorsteen, dakkapel of nokvorst.


HET VERSCHIL TUSSEN EEN REPARATIE EN EEN DAKRENOVATIE

Vaak krijgen wij de vraag wat nu precies het verschil is tussen een dakreparatie en een dakrenovatie. Dit is vrij eenvoudig. Bij een reparatie lossen we een probleem op dat door schade is ontstaan. Een dakrenovatie daarentegen is een complete vernieuwing van (een deel van) uw dak. Hierdoor is een renovatie van het dak de manier om uw dak weer tientallen jaren goed te maken, en bovendien op lange termijn goed in te plannen.

Wilt u weten of uw dak toe is aan een dakrenovatie of wilt u graag grote werkzaamheden aan het dak vooruit plannen? Vraag dan nu hier uw gratis, vrijblijvende dakinspectie of offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Met de gratis inspectie weet u precies wanneer uw dak aan vernieuwing toe is en kunt u het dus goed inplannen. Ook zo profiteert u van onze ervaring en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bel ons nu