Dakkapel Renoveren

Massing Dakwerken is ook inzetbaar als u een dakkapel wilt laten renoveren of repareren. Wij hebben hiervoor ervaren dakdekkers in huis die hiervoor gecertificeerd zijn!


DAKKAPEL RENOVEREN? VERTROUW OP ONZE ERVARING, KWALITEIT EN EERLIJKE SCHERPE PRIJS!

Een dakkapel is een goede aanvulling voor uw huis. Hij zorgt voor licht, bruikbare ruimte en een optisch grotere ruimte onder het dak. Toch moet een dakkapel na een jaar of 25 gerenoveerd worden. Gelukkig kunt u bij ons terecht als u uw dakkapel moet renoveren. Wij bieden u uitsluitend kwaliteit voor een scherpe en eerlijke prijs, en natuurlijk een garantie-certificaat!

Bovendien kunt u bij ons rekenen op een gratis inventarisatie en een duidelijke, transparante offerte. Als u akkoord gaat, dan gaan onze ervaren en gekwalificeerde dakdekkers aan de slag om uw dakkapel weer als nieuw op te leveren. Zo weet u dat u weer jaren van uw dakkapel kunt genieten.

HET IS TIJD OM UW DAKKAPEL TE RENOVEREN

Natuurlijk is het niet altijd duidelijk wanneer een dakkapel aan renovatie toe is. Wanneer u uw dakkapel moet renoveren is namelijk afhankelijk van vele factoren, zoals het materiaal van de dakkapel, de dakbedekking en de vorm ervan. Hierdoor is het ook lastig om vooraf te weten wat de kosten zijn. Daarom bieden we u een gratis inspectie vooraf en een duidelijke, vrijblijvende offerte op maat aan. Bij deze gratis dakinspectie kijken we uw hele dak na en rapporteren we uitgebreid over onze bevindingen. Zo weet u wanneer bepaalde onderdelen gerenoveerd moeten worden en kunt u dat (enkele) jaren van te voren inplannen, zorgt u goed voor uw dak en is alles goed verzekerd.


WAT WIJ ALLEMAAL DOEN BIJ EEN DAKKAPEL RENOVATIE

Bij een dakkapelrenovatie zorgen we dat uw dakkapel weer als nieuw is. Zo kunt u erop rekenen dat deze goed waterdicht blijft en bovendien bestand is tegen alle mogelijke omstandigheden. De kosten om uw dakkapel te renoveren hangen natuurlijk af van de dakkapel en benodigde renovatie. Daarom krijgt u van ons altijd een gratis, vrijblijvende offerte op maat. Als we uw dakkapel gaan renoveren, voeren we, indien nodig, daarvoor de volgende werkzaamheden uit:

  •  Renovatie van de dakbedekking van de dakkapel
  •  Vernieuwen van de zijkanten van de dakkapel
  •  Vervanging van het lood- en zinkwerk rondom de dakkapel
  •  Renovatie van eventuele hemelwaterafvoer

Natuurlijk inventariseren we eerst wat er nodig is. Zo hebben sommige prefab dakkapellen geen renovatie van de zijkanten nodig, of is er geen sprake van hemelwaterafvoer. Daardoor kunt u altijd rekenen op een eerlijke en scherpe prijs voor uw dakkapel renovatie.


DAKKAPEL RENOVATIE OF REPARATIE NODIG? REKEN DAN OP DAKWERKEN NEDERLAND

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht wanneer uw dakkapel gerepareerd moet worden. In dat geval zal het proces hetzelfde verlopen, maar zijn de kosten (bijna) altijd een stuk lager. Wat uw situatie ook is, u kunt voor een dakkapel renovatie of reparatie altijd op ons rekenen.

Profiteer nu van de vele voordelen die wij u bieden, en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan. Als wij uw dakkapel renoveren of repareren krijgt u ervaren dakdekkers, een scherpe prijs en tot 10 jaar garantie. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Bel ons nu