Dakisolatie

Bent u op zoek naar kundige isolatie van uw dak, waarmee u jaarlijks flink kunt besparen op uw stookkosten? Wilt u een duurzame oplossing, waarvan u zeker weet dat het professioneel gedaan wordt?


DAKISOLATIE VOOR HET PLAT DAK OF HET SCHUINE DAK NODIG? KIES OOK DAN VOOR UITSLUITEND KWALITEIT!

Dakisolatie is een perfecte manier om goed voor uw huis, uw portemonnee en het milieu te zorgen. Door dakisolatie aan te laten brengen, kunt u namelijk fors besparen op uw energiekosten en zorgt u bovendien dat uw dak beschermd is tegen temperatuurverschillen binnen en buiten. Doordat dakisolatie bovendien zorgt voor minder CO2-uitstoot kunt u vaak extra subsidie aanvragen bij uw gemeente! Om te zorgen dat uw dakisolatie perfect en duurzaam wordt aangelegd, kiest u natuurlijk voor Massing Dakwerken. Wij zorgen ervoor dat uw dakisolatie vele jaren mee kan en dat alles pico bello afgewerkt is. Voor een scherpe en eerlijke prijs, met 10 jaar garantie en ons garantie-certificaat.

ISOLATIE VOOR HET PLAT DAK

U kunt bij ons terecht voor dakisolatie voor het plat dak. Of dit nu “koud”, “warm” of “omgekeerd” is (dat wil zeggen, van binnenuit, van buitenaf of bovenop de dakbedekking). Wij kijken van te voren ter plekke naar de situatie en geven u onafhankelijk advies over de mogelijkheden en kosten van alle verschillende vormen van dakisolatie voor uw plat dak. Zo weet u zeker dat u dakisolatie kiest die aansluit op de mogelijkheden, uw wensen en uw budget. Wij werken met de volgende materialen:

  • Rots- en glaswol. Wanneer we uw plat dak van binnenuit voorzien van dakisolatie zonder daarbij de dakbedekking te vernieuwen, gebruiken we rots- en glaswol (koud plat dak)
  •  PIR of XPS isolatieplaten. Deze methode wordt meestal toegepast wanneer we van buiten af uw platdak kunnen isoleren en verhogen (warm plat dak). Deze methode zorgt voor betere isolatie. Ook kan XPS worden toegepast bij het omgekeerd plat dak, waarbij de isolatie op de dakbedekking komt en het dak dus bestand is tegen lopen of zwaardere belasting! Bel vrijblijvend!

ISOLATIE VOOR HET SCHUINE DAK 

Natuurlijk kunt u ook voor dakisolatie voor het schuin dak bij ons terecht. Een schuin dak isoleren kan op meerdere manieren. Wijzelf zijn het meest enthousiast over het gebruik van steenwol of glaswol, omdat dit niet alleen zorgt voor een goede isolatie van het huis qua temperatuur, maar ook zorgt dat uw huis geïsoleerd is tegen geluid.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies en een vrijblijvende offerte om uw schuin dak te isoleren. Vraag nu hier uw vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie aan en zie hoe ook u kunt beginnen met besparen door middel van dakisolatie.


SUBSIDIE VOOR DAKISOLATIE

Wanneer u naast dakisolatie ook kiest voor een andere energiebesparende maatregel om uw huis te verduurzamen, dan kunt u daar subsidie voor aanvragen bij de gemeente. Zij dekken tot 20% van de kosten, waardoor het voor u nog beter betaalbaar wordt.

Wilt u maandelijks veel kosten gaan besparen en bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor het isoleren van uw dak en vraag nu gratis een vrijblijvende dakinspectie of offerte bij ons aan!

Bel ons nu