Bitumen

Wilt u uw bitumen dakbedekking laten aanleggen of laten vervangen? Bij Massing Dakwerken bent u aan het goede adres!


WAT IS BITUMEN?

Veel platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumen dak. Maar wat is dit nou eigenlijk?

Bitumen is een duurzaam en het gaat lang mee. Het is een dikke vloeistof die op aardolie is gebaseerd. Asfalt wordt hiervan gemaakt en tegenwoordig dus ook dakbekleding van platte daken. Ongeveer 11 procent van de productie wordt gebruikt voor het bekleden van daken.

LEVENSDUUR VAN EEN BITUMEN DAK

Alle soorten dakbedekking hebben een gemiddelde levensduur. Voor platte daken kan er zijn gekozen voor verschillende soorten dakbedekking. Bitumen kent een gemiddelde levensduur van 30 jaar en staat hiermee op de tweede plek van alle mogelijke dakbekleding.

Wanneer een bitumen dak goed wordt onderhouden, wordt de maximale levensduur bereikt. Deze is soms wel 40 jaar! Dit kunt u doen door uw dak regelmatig te laten controleren door experts. Ons advies is om uw dak eens in de 2 jaar te laten inspecteren.


BITUMEN AANLEGGEN OF VERNIEUWEN

Bitumen is een zeer geschikt materiaal om een oersterk en duurzaam plat dak te krijgen, dat zeer lang meegaat. Hierbij is het wel van belang dat uw dak zeer nauwkeurig en goed wordt aangelegd. Daarom is het verstandig om voor kwaliteit te kiezen wanneer u bitumen laat aanleggen of vernieuwen. Natuurlijk kunt u daarvoor rekenen op Massing Dakwerken.

Wij leggen uw dak aan met onze uitstekende kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs, geven u een garantie-certificaat dat zorgt dat u goed verzekerd bent en kunt rekenen op onze 10 jaar garantie. Bovendien wordt uw dak aangelegd of vernieuwd door deskundige dakdekkers met meer dan 20 jaar ervaring! Wilt u dat wij uw bitumen dak aanleggen of vernieuwen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


DAKBEDEKKING ONDERHOUDEN

Een zeer groot voordeel van bitumen is dat het onderhoudsvrij is. U hoeft dus geen onderhoud te plegen aan het dak. Het enige wat er moet gebeuren is dat de hemelwaterafvoer schoon en blad vrij moet zijn. Dit kunt u zelf doen of u kunt hiervoor contact opnemen met onze dakdekkers.

Vermoed u dat er schade is aan uw bitumen dakbekleding? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu