Schoorstenen

Een veilige schoorsteen is natuurlijk erg belangrijk voor de veiligheid van uw gezin. Wij bieden goede inspecties voor alle soorten schoorstenen en betaalbare schoorsteenrenovaties!


SCHOORSTEEN RENOVEREN? VERTROUW OP 20 JAAR ERVARING EN HOGE KWALITEIT OP EN RONDOM UW DAK

SCHOORSTEEN RENOVEREN ? VERTROUW OP 20 JAAR ERVARING EN HOGE KWALITEIT OP EN RONDOM UW DAK De schoorsteen is een belangrijk maar kwetsbaar onderdeel van uw dak. Hij krijgt te maken met extreme temperatuurverschillen en steekt bovendien uit, waardoor storm en regen er extra vat op hebben. Daarom is het van belang om op tijd uw schoorsteen te laten renoveren. Echter, vaak zien we dat huizenbezitters de schoorsteen vergeten wanneer zij bezig zijn om hun dak goed te onderhouden. Dit is jammer, want door de unieke functie van de schoorsteen en de daarbij horende kwetsbaarheid ontstaat veel schade aan het dak bij de schoorsteen. Gelukkig kunt u op ons rekenen om te zorgen dat uw schoorsteen in perfecte conditie blijft en dat een schoorsteen renovatie tijdig plaatsvindt. Door op onze 20 jaar ervaring en deskundigheid te vertrouwen, weet u zeker dat ook uw schoorsteen er altijd tiptop bijstaat.

HOE WEET IK OF ‘N SCHOORSTEEN RENOVATIE NODIG IS

Na verloop van tijd krijgt uw schoorsteen altijd te maken met veroudering en slijtage. Wanneer dat precies begint, hangt van vele factoren af. In het ergste geval komt u er achter doordat er een lekkage of andere zichtbare schade ontstaat bij uw schoorsteen. In dat geval dient u direct te bellen met ons spoednummer, om zo ergere schade en/of gevaarlijke situaties te voorkomen.

Gelukkig is er ook een andere manier om dit van tevoren aan te zien komen, en zo ruim op tijd de nodige onderhoud en renovatie werkzaamheden in te plannen. U kunt ons namelijk inschakelen voor een gratis dakinspectie. Hierbij kijken we uw gehele dak na en laten u uitgebreid weten hoe goed uw dak is en of er in de (nabije) toekomst werkzaamheden nodig zijn. Daar vallen natuurlijk ook schoorstenen onder! Kom vrijblijvend met ons in contact!


HOE GAAT EEN SCHOORSTEEN RENOVATIE IN ZIJN WERK

Wanneer we constateren dat u een schoorsteen renovatie nodig heeft, sturen we u daar een gratis, vrijblijvende offerte voor. Als u daarmee akkoord gaat, plannen we samen met u de werkzaamheden in. Als we uw schoorsteen renoveren, voeren we (indien nodig) de volgende renovatie werkzaamheden uit:

  • Vernieuwen van het metselwerk. We impregneren de bakstenen en zorgen voor het vernieuwen van de voegen.
  •  Restauratie schoorsteenplateau. Als dat nodig is zorgen we voor een restauratie van het bovenste stuk van de schoorsteen, en zorgen we voor een nieuw of vernieuwd schoorsteenplateau.
  •  Vernieuwing van lood- of zinkstrips. Indien nodig vervangen we het daklood of de zinkstrips om de aansluiting van uw schoorsteen bij het dak waterdicht te maken.
  •  Plaatsing nieuwe kap. Als u een nieuwe kap nodig heeft of wil aanbrengen, plaatsen we die voor u.

Wilt u weten of uw schoorsteen aan renovatie toe is, of kijken welke scherpe prijs wij u bieden om uw schoorsteen te renoveren? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan. Weet u zeker dat u een schoorsteen renovatie nodig heeft? Vraag dan hier uw gratis, vrijblijvende offerte aan en profiteer van uitstekende kwaliteit voor een scherpe eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.

Bel ons nu