Dakpannen

Dakpannen zijn de beschermingslaag van uw pannendak. Als er een aantal niet goed liggen door bijvoorbeeld een storm dan kan er al een lekkage ontstaan. Wij inspecteren uw dak!


OP MASSING DAKWERKEN KUNT U REKENEN!

Op de meeste schuinen daken in Nederland liggen dakpannen, en dat heeft een aantal goede redenen. Dakpannen aanleggen gaat snel en eenvoudig, is relatief goedkoop en bovendien gaan ze heel lang mee. Dakpannen vernieuwen hoeft dan ook maar eens in de 50-70 jaar. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook goed waterdicht en bestand tegen bijna alle weersomstandigheden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en materialen.

Doordat op veel daken dakpannen te vinden zijn, is het een van onze specialiteiten om dakpannen te, repareren, aanleggen en vernieuwen. Hierdoor kunnen we deze klus snel, kundig en efficiënt uitvoeren, voor een zeer scherpe prijs. Al meer dan 20 jaar! En zijn uw dakpannen verouderd? Dan kunnen wij ze renoveren, en soms zelfs hergebruiken. Bovendien geven we op alle nieuwe pannendaken en gerenoveerde pannen 10 jaar garantie.

VERTROUW OP ONS DESKUNDIG ADVIES

Als er schade aan uw pannendak is, kunt u dat meestal snel en eenvoudig door ons laten repareren. Soms is het echter tijd om uw dakpannen te vernieuwen en het pannendak te renoveren. Gelukkig kunt u dat meestal ruim van tevoren inschatten en plannen. Om te weten hoe uw dak erbij ligt en hoe lang het nog mee kan, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze gratis dakinspectie. Hierbij vertellen we u precies wat de staat van uw dak is en hoe lang het dak nog meegaat. Neemt u volledig vrijblijvend contact met onze experts op!


NIEUWE DAKPANNEN OP EEN NIEUW DAK? KRIJG DE BESTE KWALITEIT VOOR EEN EERLIJKE PRIJS!

Heeft u een geheel nieuw pannendak nodig? Dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op kwaliteit. Gelukkig kunt u altijd rekenen op Massing Dakwerken. Wij leveren uitsluitend kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Daarnaast zorgen we dat de nieuwe dakpannen passen bij uw dak, wensen en budget. U heeft de keuze uit de volgende soorten dakpannen:

  •  Sneldekpannen. Ook wel betonpannen genoemd. Dit is een zware pan die zeer snel kan worden gelegd. Een sneldekpan is voordeliger in de aanschaf en gaat zo’n 50 jaar mee.
  •  Aardewerk dakpannen. Dit type pan is duurzaam geproduceerd, zeer waterdicht, hittebestendig en in vele kleuren en vormen verkrijgbaar. De pan is iets duurder in de aanschaf, maar gaat veel langer mee. Tot wel 75 jaar!

Omdat er vele mogelijkheden zijn voor nieuwe dakpannen, geven we u duidelijk en transparant advies, waarna u van ons altijd een gratis en vrijblijvende offerte op maat ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en dat is wel zo handig. U kunt hiervoor volledig vrijblijvend gebruik maken van het offereformulier of gewoon even telefonisch contact opnemen met onze dakspecialisten. We helpen u graag verder! Bel voor een gratis dakinspectie met spoed 085-0603485.

Bel ons nu