Nokvorsten

Nokvorsten zijn een van de belangrijkste onderdelen van het pannendak en moet regelmatig gecontroleerd worden om toekomstige schade en kosten te voorkomen.


NOKVORST RENOVEREN? EEN PROFESSIONELE NOKVORST RENOVATIE VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Helemaal bovenop uw pannendak ligt de nokvorst. Dit is het gedeelte dat uw dak afsluit en uw dakpannen beschermt tegen water en wind. Doordat het veel te voorduren krijgt, is het dus uitermate belangrijk dat uw nokvorst in goede staat verkeert. Bovendien ontstaat veel schade door een verouderde nokvorst, en is die in dat geval niet gedekt door de verzekering. Zorg daarom dat u, indien nodig tijdig uw nokvorst laat renoveren. Een nokvorst beschadigt namelijk snel. Soms heeft dit te maken met extreme weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld een storm. Echter is de oorzaak vaak veroudering. De nokvorst zit namelijk vast met cement, die in de loop van de jaren veroudert en poreus wordt. Dit kan schade en lekkage tot gevolg hebben. Dus, door uw nokvorst wanneer nodig te laten renoveren, voorkomt u een hoop schade. Na een nokvorst renovatie kan uw nokvorst er immers weer jaren tegen.

WANNEER IS DE NOKVORST RENOVEREN NODIG?

Natuurlijk is de nokvorst niet een onderdeel waar u snel aan ziet dat hij verouderd is of dat er minuscule schade aan is ontstaan. Om er achter te komen of uw nokvorst aan renovatie toe is, kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Hierbij kijken we naar alle mogelijke zaken op uw dak, waaronder de staat van nokvorsten. Zo weet u ruim van te voren waar u aan toe bent. Zijn er meerdere werkzaamheden nodig op uw dak? Vertrouw op onze deskundige dakdekkers met meer dan 20 jaar ervaring en combineer deze werkzaamheden met uw nokvorst renovatie. Hierdoor bespaart u bovenop onze aantrekkelijke, scherpe prijs nog eens extra op de kosten van een nokvorst renovatie. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!


HOE EEN NOKVORST RENOVATIE IN ZIJN WERK GAAT

Een nokvorst renovatie is op meerdere manieren en met meerdere materialen uit te voeren. Welke methode we gebruiken, is dan ook afhankelijk van verschillende factoren. Wij gebruiken deze twee methodes:

  • Nokvorst renovatie met Flexim. Bij deze methode reinigen we de nokvorst goed en smeren we daarna de cementlaag waar de nokvorst mee bevestigd is in met het stevige, stormvaste en waterdichte Flexim mortel. Zo kan uw nokvorst er weer zeker 30 jaar tegenaan.
  •  Nokvorst renovatie met ruiterrol. Op sommige daken ligt een systeem waarmee de nokvorst pannen vastgehaakt zijn aan een zogenaamde ruiterrol. In dat geval kunnen we de renovatie uitvoeren door deze band te vernieuwen.
  •  Vervanging van nokvorsten. Soms is het helaas noodzakelijk om de gehele cementlaag te vervangen. In dat geval zorgen we voor een geheel nieuwe nokvorst. Dit doen we natuurlijk alleen als het echt niet anders kan.

Wat de ideale methode voor uw nokvorst renovatie ook is, wij zorgen dat uw nokvorst na onze renovatie weer jarenlang meekan, en geven u dan ook met een gerust hart een garantie-certificaat en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.


WANNEER IS DE NOKVORST RENOVEREN NODIG?

Natuurlijk is de nokvorst niet een onderdeel waar u snel aan ziet dat hij verouderd is of dat er minuscule schade aan is ontstaan. Om er achter te komen of uw nokvorst aan renovatie toe is, kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Hierbij kijken we naar alle mogelijke zaken op uw dak, waaronder de staat van de nokvorst. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

Bel ons nu