Vogelwering

Vogels op uw dak kunnen zorgen voor overlast en schade. Hierdoor kunt u dus ook nog eens voor onverwachte kosten komen te staan. Wij weren vogels diervriendelijk van uw dak!


BESCHERM UW DAK TEGEN VOGELS MET VOGELWERING

Vogelwering is een diervriendelijke manier om uw dak tegen vogels te beschermen. Uw dak krijgt met veel externe omstandigheden te maken, bijvoorbeeld het weer, temperatuurverschillen en uitzettend materiaal, maar ook vogels. Vogels op en onder uw dak kunnen het dak beschadigen. Ze zorgen voor vuil op het dak, kunnen dakbedekking en dakpannen beschadigen en nestelen soms onder uw dak, waardoor isolatie en dakpannen los komen te zitten. Vogelwering op uw dak voorkomt dit.

HOE WEET IK OF ER VOGELS IN OF OP HET DAK ZITTEN

Vogels kunnen op twee manieren schade aan uw dak aanrichten. Als ze op uw warme dak landen, verschuiven ze soms dakpannen en laten ze bovendien vuil en uitwerpselen achter. Dit zorgt ervoor dat uw dak minder waterdicht is en kan lekkage veroorzaken. Daarnaast kunnen vogels ook tussen de isolatie onder uw dakpannen een nest bouwen. Dit veroorzaakt veel schade aan uw isolatie, kan ervoor zorgen dat dakpannen verschuiven en kan bovendien stankoverlast veroorzaken. Als u vermoedt dat er vogels in het dak zitten, let dan op de volgende signalen:

  • Een krassend geluid in uw dak of plafond
  •  Uitwerpselen van vogels vlak onder de dakrand
  •  Een rottende geur vanuit uw dak

Als u een van deze zaken opmerkt, zitten er waarschijnlijk vogels onder uw dakpannen. In dat geval is het noodzakelijk om onze ervaren dakdekkers in te schakelen. Bij Massing Dakwerken hebben we meer dan 20 jaar ervaring, en het probleem snel en efficiënt opgelost. Voor een eerlijke en scherpe prijs.


HOE HELPT HET PLAATSEN VAN VOGELWERING TEGEN DIT PROBLEEM

Echter, voorkomen is natuurlijk beter dan genezen en dat kan op een diervriendelijke wijze met vogelwering. Vogelwering bestaat uit twee componenten, namelijk rubberen stekels op de nok van het dak, waardoor vogels er niet kunnen landen, en een rooster onder uw dakpannen, waardoor vogels niet in het dak kunnen komen om daar te nestelen.

Wij plaatsen de vogelwering snel en efficiënt, zodat u direct van het probleem met vogels af bent. Door onze ervaring en onze gecertificeerde dakdekkers kunnen wij dit snel en voordelig voor u regelen. Interesse in onze diervriendelijke oplossing? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan.


IK VERMOED DAT ER VOGELS ONDER MIJN DAKPANNEN NESTELEN

Wanneer u het vermoeden heeft dat er vogels onder uw dak nestelen, zijn er drie zaken belangrijk, namelijk de vogels vinden en verwijderen, eventuele schade herstellen en zorgen dat het probleem zich niet herhaalt door vogelwering te plaatsen. Met onze gratis dakinspectie kunnen wij vaststellen of er vogels in het dak zitten en of er schade aan uw dak is ontstaan.

Hierna brengen wij vrijblijvend een offerte uit en kunnen met uw akkoord de vogels en nestjes verwijderen, schade aan uw dak repareren en vogelwering plaatsen. Indien nodig kan dat zelfs met onze spoedservice. Vermoed u dat er vogels in het dak zitten? Vraag dan nu onze gratis dakinspectie aan. Wij zorgen ervoor dat uw dak op diervriendelijke wijze vogelvrij wordt met onze vogelwering!

Bel ons nu