EPDM Daken

Massing Dakwerken is zeker ook de partij om een kwalitatief goede EPDM daken aan te leggen, een EPDM dak te repareren of een EPDM dak te renoveren. Wij helpen u graag!


EPDM DAKBEDEKKING VOOR UW PLAT DAK? EEN GOEDE KEUZE!

Op steeds meer platte daken in Nederland komt EPDM te liggen, en dat is een goede keuze! EPDM is namelijk een zeer duurzaam materiaal, dat bovendien erg sterk is en zeer lang meegaat. Wanneer u dus een nieuw plat dak laat aanleggen of het tijd is om uw dakbedekking te vernieuwen, is EPDM een alternatief dat u zeker moet overwegen. Als u uw EPDM dak laat aanleggen door Massing Dakwerken weet u bovendien zeker dat u onze uitstekende kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs krijgt!

WAT IS EPDM EN WAT ZIJN DE VOORDELEN

EPDM is een geavanceerde soort synthetisch rubber, die vooraf precies op maat wordt gemaakt voor uw plat dak. Het materiaal kent vele voordelen:

  • Zeer waterdicht: Doordat EPDM vooraf op mat wordt gesneden zijn er geen naden en is het dus zeer waterdicht.
  •  Bestendig tegen hitte, zware belasting, uitzetting en inkrimping. Doordat EPDM zeer flexibel is, is het zeer goed bestand tegen uitzetting van het dak door temperatuurverschillen. Bovendien kan het goed tegen zware belasting, bijvoorbeeld wanneer er veel op uw plat dak gelopen wordt.
  •  Lange levensduur: EPDM gaat tot wel 45 jaar mee
  •  Duurzaam en recyclebaar. EPDM is duurzaam geproduceerd en kan worden hergebruikt, waardoor het zeer vriendelijk is voor het milieu
  •  Onderhoudsvrij. EPDM heeft geen onderhoud nodig, enkel reparatie bij schade.

Hoewel EPDM een hogere aanschafprijs heeft, is het door de lange levensduur en onderhoudsvrijheid uiteindelijk zeer voordelig. Bovendien zorgt u ervoor dat uw dak klimaatneutraal wordt aangelegd.


EPDM AANLEGGEN OF VERNIEUWEN

EPDM is dus een zeer geschikt materiaal om een oersterk en duurzaam plat dak aan te leggen, dat zeer lang meegaat. Hierbij is het wel van belang dat uw plat dak zeer nauwkeurig en goed wordt aangelegd. Daarom is het verstandig om voor kwaliteit te kiezen wanneer u EPDM laat aanleggen of vernieuwen. Natuurlijk kunt u daarvoor rekenen op Massing Dakwerken.

Wij leggen uw EPDM dak aan met onze uitstekende kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs, geven u een garantie-certificaat dat zorgt dat u goed verzekerd bent en kunt rekenen op onze 10 jaar garantie. Bovendien wordt uw EPDM dak aangelegd of vernieuwd door deskundige dakdekkers met meer dan 20 jaar ervaring! Wilt u dat wij uw EPDM dak aanleggen of vernieuwen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


EPDM ONDERHOUDEN EN REPAREREN

Een van de vele voordelen van EPDM is dat het onderhoudsvrij is. Dit betekent dat u geen onderhoud hoeft te plegen aan een EPDM dak, en enkel dient te zorgen dat de hemelwaterafvoer schoon en bladvrij is. Helaas kan ook EPDM soms beschadigen door externe omstandigheden. Ook in dat geval kunt u rekenen op onze ervaren dakdekkers!

Vermoed u dat er schade aan uw EPDM dak is? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw EPDM dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu