Platte Daken

Heeft u een nieuw plat dak nodig, of wilt u uw huidige bitumen laten renoveren of repareren? Wij zijn de specialist bij uitstek voor alle mogelijke platte daken!


NIEUW PLAT DAK NODIG OF DE DAKBEDEKKING VERNIEUWEN?

Veel huizen in Nederland hebben naast een schuin dak ook een plat dak, dat meestal bedekt is met Bitumen, maar soms ook met EPDM of PVC. Een plat dak is vaak het meest geschikte dak voor aanbouwen, maar ook voor op- en uitbouwen. Omdat een plat dak kwetsbaarder is dan een pannendak, is het zaak om uw platte dak met uitstekende kwaliteit aan te laten leggen. Wilt u een nieuw plat dak aanleggen of de dakbedekking vernieuwen op het platte dak? Kies dan voor de uitstekende kwaliteit van Massing Dakwerken.

NIEUW PLAT DAK AANLEGGEN

Omdat u een stevig plat dak wilt hebben dat vele jaren mee kan, is het verstandig om te kiezen voor kwaliteit. Laat daarom een nieuw plat dak aanleggen door ons. U kunt dan rekenen op uitstekende kwaliteit, een plat dak dat past bij uw eisen, wensen en budget en een Garantie-certificaat, waarmee u 10 jaar garantie krijgt en goed verzekerd bent.

Of er nu alleen dakbedekking moet worden gelegd of het plat dak vanaf de dakconstructie moet worden opgebouwd, op onze kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs kunt u rekenen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen van platte daken en zijn gespecialiseerd in EPDM en Bitumen daken, maar u kunt natuurlijk ook voor andere materialen bij ons terecht. Dus, wilt u een nieuw plat dak aanleggen? Vraag dan hier nu gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.


WAT WIJ BIJ EEN GRATIS DAKINSPECTIE DOEN :

Wanneer u gebruik maakt van onze gratis dakinspectie, kunt u rekenen op een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. Bij onze gratis dakinspectie voeren we het volgende uit:

  • We bekijken de staat van uw dakbedekking en dakpannen.
  •  We checken de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We kijken de nokvorst, boeiboorden en/of dakbeschot na.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden nodig zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.


LEKT HET DAK? VRAAG MET SPOED EEN DAKINSPECTIE AAN OM DE LEKKAGE TE VINDEN EN TE REPAREREN!

Heeft u een lekkage, maar weet u niet precies waar? Ook dan kunt u met spoed gebruik maken van onze gratis dakinspectie. Wij zoeken de oorsprong en oorzaak van de lekkage op, bieden u ter plekke een offerte aan en repareren bij akkoord de lekkage. Mocht dat niet in één keer lukken, dan zorgen we altijd voor een tijdelijke noodoplossing en komen we zo spoedig mogelijk terug voor de definitieve reparatie. Bel voor een gratis dakinspectie met spoed 085-0603485.

Profiteer nu van onze 20 jaar ervaring, uitstekende kwaliteit en deskundigheid en vraag hier uw gratis dakinspectie aan! Massing Dakwerken is u graag van dienst!

Bel ons nu