bitumen dak vervangen

Heeft u een bitumen dak en bent u van plan deze te laten vervangen? Massing Dakwerken is u graag van dienst!

EEN BITUMEN DAK VERVANGEN

Bent u de eigenaar van een bitumen dak? Dan vraag u zich zeker wel eens af wanneer deze vervangen moet worden. Bitumen is geschikte dakbedekking om lang mee te gaan. Er zijn een aantal soorten dakbedekkingen bij het bedekken van platte daken en wij denken dat in de meeste gevallen bitumen de beste en voordeligste optie is. Maar zoals elke soort dakbedekking moet deze eens in de zoveel jaar vervangen worden. Massing Dakwerken heeft met 20 jaar ervaring voor elk dak een passende oplossing!

WANNEER MOET JE EEN BITUMEN DAK VERVANGEN?

Als eerste is het belangrijk om een bitumen dak goed te onderhouden. Wanneer het dak op de juiste manier onderhouden wordt kan het een aanzienlijk aantal jaren langer meegaan dan daken die slecht of niet onderhouden worden. Dit doe je door de afvoeren schoon te houden. De hemelwaterafvoer moet blad vrij en schoon zijn. Ook is het verstandig om na een heftige regenbui te controleren of het water goed wegloopt of dat er nog lange tijd vochtplekken op de dakbedekking blijven zitten.

Over het algemeen kan je stellen dat een bitumen dak eens in de 30 jaar vervangen dient te worden. Dit hangt er natuurlijk ook van af hoe goed het dak is aangelegd en de kwaliteit van het bitumen. Massing Dakwerken werkt alleen met A-materialen. Wanneer u lekkage opmerkt zal het gehele dak of plaatselijk vervangen moeten worden. Dit hangt geheel af van de hevigheid van de lekkage, hoeveel lekkages en hoever deze lekkages van elkaar af liggen. U kunt bij spoed altijd bellen naar onze spoedlijn (+31 6-20019152), wij zijn dan dag en nacht binnen 2 uur ter plaatse in heel Nederland.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN VAN BITUMEN DAK VERVANGEN

De kosten van het vervangen van bitumen dakbedekking zullen afhangen van de staat van uw huidige bitumen. Als er veel scheuren en schimmel zit in het bitumen zal eerst de oude dakbedekking verwijderd moeten worden en het dak eronder dient goed schoongemaakt te worden. Onze dakdekkers zullen langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Om alvast een inzicht te krijgen van de kosten kunt u foto’s, afmetingen en een duidelijke beschrijving van wat er moet gebeuren mee sturen met uw offerte aanvraag. Dit doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos!

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu