bitumen dakbedekking vervangen kosten

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het vervangen van bitumen dakbedekking? Op deze pagina leest u meer.


WANNEER BITUMEN DAK VERVANGEN?

Bitumen is in Nederland de meest gekozen dakbedekking bij platte daken. Bitumen is een stroperige vloeistof die op aardolie is gebaseerd, het is een bijproduct van asfalt. Een andere naam voor bitumen die ook vaak gebruikt wordt is dakleer.

Een plat dak is in de meeste gevallen kwetsbaarder dan een schuin dak. Na jaren van extreme kou, hitte en neerslag, en vaak geen onderhoud is er een kans dat uw bitumen dak vervangen dient te worden. Bitumen gaat over het algemeen ongeveer 30 jaar mee, maar bij goed onderhoud kan het dak wel 40 jaar meegaan. Het is belangrijk om uw dak regelmatig mos en bladeren vrij te maken, om zo een langere levensduur van het dak te kunnen bereiken.

KOSTEN BITUMEN DAK VERVANGEN

De kosten van het vervangen van bitumen dakbedekking zullen afhangen van de staat van uw huidige bitumen. Als er veel scheuren en schimmel zit in het bitumen zal eerst de oude dakbedekking verwijderd moeten worden en het dak eronder dient goed schoongemaakt te worden. Onze dakdekkers zullen langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Dit doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos!


BITUMEN AANLEGGEN OF VERNIEUWEN

Bitumen is een zeer geschikt materiaal om een oersterk en duurzaam plat dak te krijgen, dat zeer lang meegaat. Hierbij is het wel van belang dat uw dak zeer nauwkeurig en goed wordt aangelegd. Daarom is het verstandig om voor kwaliteit te kiezen wanneer u bitumen laat aanleggen of vernieuwen. Natuurlijk kunt u daarvoor rekenen op Massing Dakwerken.

Wij leggen uw dak aan met onze uitstekende kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs, geven u een garantie-certificaat dat zorgt dat u goed verzekerd bent en kunt rekenen op onze 10 jaar garantie. Bovendien wordt uw dak aangelegd of vernieuwd door deskundige dakdekkers met meer dan 20 jaar ervaring! Wilt u dat wij uw bitumen dak aanleggen of vernieuwen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!


DAKBEDEKKING ONDERHOUDEN

Een zeer groot voordeel van bitumen is dat het onderhoudsvrij is. U hoeft dus geen onderhoud te plegen aan het dak. Het enige wat er moet gebeuren is dat de hemelwaterafvoer schoon en blad vrij moet zijn. Dit kunt u zelf doen of u kunt hiervoor contact opnemen met onze dakdekkers.

Vermoed u dat er schade is aan uw bitumen dakbekleding? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu