bitumen dakbedekking vervangen

Moet uw bitumen dakbedekking vervangen worden en bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf om deze dakreparatie met een goede garantie uit te voeren? Bel dan onze experts!

UW DAKBEDEKKING VERVANGEN

Het dak is een belangrijk aspect van uw huis. Vaak merk je pas hoe belangrijk het is wanneer het aan vervanging toe is. Uw dak zorgt ervoor dat u veilig en fijn kunt wonen. Dat is natuurlijk enorm belangrijk. Wij van Massing Dakwerken helpen u graag verder. Met onze gratis dakinspectie komt u te weten wat de staat is van uw platte dak.

OPTIES BITUMEN VERVANGEN

Wij bij Massing Dakwerken vervangen en repareren twee soorten platte daken, deze zijn bitumen en EPDM. Bij het vervangen van bitumen, ook wel dakleer genoemd, zijn er twee opties.

Optie 1 is om een nieuwe laag bitumen over de oude laag heen te branden. Dit is goedkoper dan optie 2, namelijk om eerst de oude laag bitumen te verwijderen. Bij optie 2 verwijderen wij eerst de oude laag bitumen en vervolgens kunnen wij op een schoon dak het nieuwe bitumen aanbrengen. Het voordeel van optie 1 is dat het goedkoper is, maar er is ook een nadeel. Dit nadeel is dat wanneer er vaker een nieuwe laag dakleer over de oude wordt gelegd het na verloop van tijd te zwaar wordt voor het platte dak. In dit geval kan het dak zelfs gaan inzakken en kunt u er niet meer op lopen. Het is dus belangrijk om goed te luisteren naar onze experts aangezien zij kunnen inschatten wat in uw geval de beste optie is.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN BITUMEN DAKBEDEKKING VERVANGEN

De kosten van het vervangen van bitumen dakbedekking zullen afhangen van de staat van uw huidige bitumen. Als er veel scheuren en schimmel zit in het bitumen zal eerst de oude dakbedekking verwijderd moeten worden en het dak eronder dient goed schoongemaakt te worden. Onze dakdekkers zullen langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Dit doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos!

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu