bitumen dakkapel vervangen

Heeft u een dakkapel met bitumen dakbedekking en wilt u deze laten vervangen? Massing Dakwerken is u graag van dienst!

BITUMEN DAKKAPELLEN

Er zijn dakkapellen met een schuin dak en dakkapellen met een plat dak. In Nederland worden voor schuine dakkapellen voornamelijk dakpannen gebruikt. Bij dakkapellen met een plat dak heb je keuze uit PVC, EPDM, polyester en bitumen. Wij raden in de meeste gevallen aan om bitumineuze dakbedekking te gebruiken voor uw platte dakkapel. Massing Dakwerken is u graag van dienst met het vervangen van uw bitumen dakkapel.

DE KOSTEN VAN HET VERVANGEN VAN EEN BITUMEN DAKKAPEL

De kosten van het vervangen van een dakkapel met bitumen dakbedekking hangen van een aantal factoren af. Als eerst de grote van de dakkapel. Ook zijn de kosten meer wanneer de dakkapel op grote hoogte is dan wanneer het een dakkapel is op de eerste verdieping. Dit heeft ermee te maken dat het voor onze dakdekkers lastiger is om te werken wanneer het werkoppervlak hoog ligt. Om een definitieve prijs te bepalen moeten wij bij u langskomen. Wilt u alvast een inschatting van de kosten? Dan kunt u ons een mail sturen met foto’s en de globale afmetingen van uw dakkapel.


Lekt uw dakkapel van bitumen? Twijfel niet en bel direct met onze spoedservice op 085-0603485.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

MASSING DAKWERKEN STAAT DAG EN NACHT VOOR U KLAAR

Bent u opzoek naar een dakdekker? Dan wilt u natuurlijk gaan kwaliteit, voor een eerlijke en scherpe prijs. Gelukkig staan wij dag en nacht voor u klaar! Massing Dakwerken werkt door heel het land met betrouwbare en ervaren dakdekkers. Dit doen wij al meer dan 20 jaar! Hierdoor weet u dat u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit, een garantie van minimaal 10 jaar en de beste vaklui. Ook bij spoed, binnen 2 uur, 24/7! 

Natuurlijk heeft u uitgebreide keuze wanneer u een dakdekker nodig heeft. Toch hebben wij er al meer dan 20 jaar alle vertrouwen in dat u voor ons kiest. Wij snappen namelijk dat uw dak zeer belangrijk is om veilig en comfortabel te wonen. Daarom zorgt u het beste voor het dak door ons in te schakelen. Wij bieden namelijk voor een zeer scherpe en eerlijke prijs uitstekende kwaliteit! Zorg dus goed voor uw dak en uw portemonnee, en vraag een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu