bitumen vervangen kosten

Heeft u een plat dak met bitumen dakbedekking en wilt u deze vervangen? Dan wilt u weten wat de kosten zijn. U leest hierover meer deze pagina!

ZO VERVANGEN WIJ BITUMEN DAKBEDEKKING

Heeft u een plat dak met bitumineuze dakbedekking en heeft u besloten deze te laten vervangen? Dit is vaak een goede keuze. Hoe sterk bitumen ook is, na verloop van tijd is het aan vervanging toe. Wanneer wij een bitumen dak vervangen verwijderen wij eerst de oude laag bitumen. Het is ook mogelijk om het nieuwe bitumen over het oude heen te branden, dit doen wij echter zelden. Vervolgens maken wij van Massing Dakwerken het onderliggen dak gronding schoon. Wanneer dit is gedaan kunnen wij de onderlaag van het bitumen gaan leggen. Zodra dat gebeurt is en stevig ligt gaan wij de bovenlaag leggen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld met speciale lijm of met een brander. Massing Dakwerken maakt meestal gebruik van een speciale brander.

BITUMEN VERVANGEN, DE KOSTEN

De kosten van het vervangen van een bitumen dak hangen sterk af van de oppervlakte van uw platte dak. Dit is logisch, immers een groot dak heeft meer dakbedekking nodig en kost meer tijd om het bitumen te branden. Daarom komen wij graag langs om de situatie te bekijken.

Wilt u graag een inschatting van de kosten? Dan kunt u ons ook een mail sturen met foto’s van de huidige dakbedekking. Ook is het voor ons handig als u de situatie schets, hoe hoog is het dak, is er ruimte om een steiger te plaatsen of niet, etc.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

WIJ ZIJN MASSING DAKWERKEN

Bent u opzoek naar een dakdekker uit de regio? Dan wilt u natuurlijk gaan kwaliteit, voor een eerlijke en scherpe prijs. De dakdekkers van Massing staan dag en nacht voor u klaar! Massing Dakwerken werkt door heel het land met betrouwbare en ervaren dakdekkers. Dit doen wij al meer dan 20 jaar! Hierdoor weet u dat u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit, een garantie van minimaal 10 jaar en de beste vaklui. Ook bij spoed, binnen 2 uur, 24/7! 

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt natuurlijk nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu