dak lekt

Het is belangrijk dat u snel aan de bel trekt wanneer uw dak lekt. Dankzij onze spoed service staan wij 24/7 voor u klaar bij een daklekkage!

LEKT UW DAK? TWIJFEL NIET!

Iedereen vindt het vreselijk als zijn of haar dak lekt. Veel woningbezitters proberen de lekkage zelf te repareren. Het opsporen van de bron van een daklekkage is vaak een ingewikkelde klus, daarbij is het erg lastig om de lekkage zelf te verhelpen. Om meer schade tegen te gaan is het belangrijk om snel een oplossing te vinden. Wij van Massing Dakwerken staan dag en nacht voor u klaar. Bel bij spoed naar 085-0603485.

Massing Dakwerken heeft speciale apparatuur waarmee het opsporen van een daklekkage een stuk eenvoudiger wordt. Hierdoor kunnen wij de plek(ken) van de lekkage snel vinden. Dit is belangrijk om zo snel mogelijk de lekkage te stoppen. Soms is het niet mogelijk de lekkage in één keer te repareren en moeten wij later terug komen. In dit geval zullen wij altijd voor een tijdelijke noodoplossing zorgen zodat u minder/geen last meer heeft van de lekkage.

HOE HERKENT U EEN LEK DAK?

Het is natuurlijk meteen duidelijk dat u een daklekkage heeft wanneer u een grote plas water aantreft. Maar soms kan een daklekkage klein zijn, of lekken op een plek waar u niet vaak komt. Hieronder hebben wij voor u de signalen van een lek dak op een rijtje gezet.

  • Er hangt een muffe lucht onder het plafond of dak, of er is sprake van schimmelvorming.
  • Er zitten vochtplekken op het plafond of in de muren.
  • Behang bladdert af, scheuren in of schade aan het stucwerk.
  • Er druppelt water naar binnen.
  • Het houtwerk bolt op of is vochtig.

Als u één van deze zaken waarneemt, twijfel dan niet en bel direct met onze spoedservice op 085-0603485.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLAATSE

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel direct met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN DAKLEKKAGE TE REPAREREN.

Wat de kosten zijn om een daklekkage op te lossen, hangt natuurlijk van vele factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plekke een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt.

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

Bel ons nu