dakbedekking repareren

Is uw dakbedekking beschadigd, kapot of heeft uw dakbedekking een lekkage? Bij Massing dakwerken staan wij voor u klaar om uw dakbedekking te repareren!

UW DAKBEDEKKING REPAREREN DOOR MASSING DAKWERKEN

Uw dak is super belangrijk. Het zorgt ervoor dat u fijn en veilig kunt wonen. Vaak merk je pas hoe belangrijk een dak is zodra het kapot is. Wanneer een dak lekt kan er een enorme schade ontstaan aan uw woning. Dit is iets waar niemand op zit te wachten. Het is daarom dan ook belangrijk om regelmatig uw dak te laten controleren (dakinspectie).

SOORTEN DAKBEDEKKING

De meest gebruikte vorm van dakbedekking (hellend dak) zijn natuurlijk de dakpannen. Dakpannen zijn meestal gemaakt van beton of klei en zijn verkrijgbaar met of zonder golving. Verder heb je nog een leien dak, een dak van metalen platen en een zinken dak.

Dan heb je natuurlijk ook nog platte daken. De soorten dakbedekking hiervoor zijn; bitumen en EPDM.

Dit zijn alle soorten dakbedekkingen die wij van Massing dakwerken voor u kunnen repareren. Mocht uw dakbedekking hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op om te kijken wat mogelijk is.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

ACUTE SCHADE EN METEEN EEN DAKREPARATIE NODIG ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

WAAROM U VOOR UW DAKREPARATIE KIEST VOOR MASSING DAKWERKEN

Wanneer u een dakreparatie nodig heeft, kiest u natuurlijk om uw dak door ons te laten repareren. U kunt met onze dakreparatie altijd rekenen op de volgende voordelen:

  •  Een gratis dakinspectie om het probleem helder te krijgen.
  •  Daarna een vrijblijvende offerte, ter plekke.
  •  Een vakbekwaam team dat meer dan 20 jaar ervaring heeft, Corona-proof werkt en alles rondom uw dak verzorgt.
  •  Wij bieden uitstekende kwaliteit voor een eerlijke, scherpe prijs.
  •  U krijgt 10 jaar garantie met een garantie-certificaat.
  •  We zijn 24/7 te bereiken en binnen 2 uur ter plaatse in heel Nederland.

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

Bel ons nu