Dakdekkersbedrijf

Wij zijn Massing Dakwerken, het dakdekkersbedrijf van de regio. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dakdekkersbedrijf

Massing Dakwerken is het dakdekkersbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Wij zijn bij spoed in heel Nederland binnen 2 uur ter plaatse. Zo kunnen wij spoedig samen met u een noodoplossing vinden voor uw daklekkage en vervolgens het probleem voorgoed oplossen.

ONZE GRATIS DAKINSPECTIE

Om te zorgen dat uw dak lang meegaat, is het zaak om het goed te onderhouden, tijdig te repareren en soms zaken te vernieuwen. Daarvoor moet u natuurlijk wel inzicht hebben in hoe het dak erbij ligt. Bovendien is het ook handig om grotere werkzaamheden, zoals renovaties, ruim van tevoren te kunnen plannen. Daarom heeft ons dakdekkersbedrijf een gratis dakinspectie!

Natuurlijk heeft u uitgebreide keuze wanneer u een dakdekker nodig heeft. Toch hebben wij er al meer dan 20 jaar alle vertrouwen in dat u voor ons kiest. Wij snappen namelijk dat uw dak zeer belangrijk is om veilig en comfortabel te wonen. Daarom zorgt u het beste voor het dak door ons in te schakelen. Wij bieden namelijk voor een zeer scherpe en eerlijke prijs uitstekende kwaliteit! Zorg dus goed voor uw dak en uw portemonnee, en vraag een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte bij ons aan.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

GRATIS DAKINSPECTIE BIJ ONS DAKDEKKERSBEDRIJF :

Wanneer u gebruik maakt van de gratis dakinspectie van Massing Dakwerken, dan kunt u rekenen op een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. Bij onze gratis dakinspectie voeren we het volgende uit:

  •  We bekijken de staat van uw dakbedekking en dakpannen.
  •  We checken de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We kijken de nokvorst, boeiboorden en/of dakbeschot na.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.

ANDERE DIENSTEN

Wij bij Massing Dakwerken doen natuurlijk nog veel meer dan alleen gratis dakinspectie. Een dakinspectie is voor u om inzicht te krijgen in de staat van uw dak. Als blijkt dat uw dak een reparatie of renovatie nodig heeft zullen wij dit uiteraard aan u melden en gelijk een vrijblijvende offerte uitbrengen. Onze andere diensten zijn; het verhelpen van daklekkages, het uitvoeren van dakreparaties en renovaties. Ook is ons dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakgoten, dakisolaties, het renoveren van dakkapellen, alles omtrent dakpannen, platte daken (bitumen, dakleer, EPDM en groene daken), schoorstenen, nokvorsten en het plaatsen van diervriendelijk vogelwering.

Profiteer nu van onze 20 jaar ervaring, uitstekende kwaliteit en deskundigheid en vraag hier uw gratis dakinspectie aan!

Bel ons nu