Dakinspectie laten uitvoeren in Barendrecht

Bent u inwoner van Barendrecht en opzoek naar een dakinspectie door een gecertificeerde dakdekker om zo inzicht te krijgen in de staat van uw dak? Massing Dakwerken is u graag van dienst!

INZICHT KRIJGEN DOORMIDDEL VAN EEN DAKINSPECTIE

Bent u inwoner van Barendrecht en opzoek naar een dakinspectie door een gecertificeerde dakdekker om zo inzicht te krijgen in de staat van uw dak? Massing Dakwerken is dé dakdekker in de buurt van Barendrecht. Wij bieden een jaarlijkse gratis dakinspectie aan om huiseigenaren tegemoet te komen. Van deze gratis dakinspectie kunt u wanneer u maar wilt gebruik maken. Wij komen dan bij u langs op een voor u gelegen tijdstip om deze inspectie uit te voeren. Hieronder leest u wat wij allemaal doen tijdens het uitvoeren van een dakinspectie. Massing Dakwerken in u graag van dienst!

DIT DOEN WIJ

Wanneer wij een dakinspectie bij u uitvoeren controleren wij het dak op problemen en lekkages. Ook letten wij op eventuele zwakke punten die problemen kunnen veroorzaken in de toekomst. Hieronder vindt u wat de dakdekkers van Massing Dakwerken controleren.

  • We bekijken de staat van uw dakbedekking en dakpannen.
  •  We controleren de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We kijken de nokvorst, boeiboorden en/of dakbeschot na.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

Na het uitvoeren van de dakinspectie geven wij u een rapport en leggen wij wanneer nodig uit wat er gerepareerd zal moeten worden. Wanneer wij ernstige dakproblemen opmerken kunnen wij deze, natuurlijk alleen met uw akkoord, vaak direct oplossen omdat wij altijd onze bus met spullen bij ons hebben. Gelukkig is dit meestal niet het geval en kunnen wij later terugkomen wanneer er reparaties nodig zijn. Massing Dakwerken, dé dakdekker voor een dakinspectie in Barendrecht en omstreken.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

WAAROM WIJ U ONZE GRATIS DAKINSPECTIE AANBIEDEN

Om te zorgen dat uw dak lang meegaat, is het zaak om het goed te onderhouden, tijdig te repareren en soms zaken te vernieuwen. Daarvoor moet u natuurlijk wel inzicht hebben in hoe het dak erbij ligt. Bovendien is het ook handig om grotere werkzaamheden, zoals renovaties, ruim van tevoren te kunnen plannen. En daarvoor is onze gratis dakinspectie!

Want, wanneer u werkzaamheden heeft aan uw dak dan kunt u gelukkig altijd bouwen op onze uitstekende kwaliteit, service en scherpe eerlijke prijs! Maar hoe weet u dat er werkzaamheden nodig zijn, en wat voor werkzaamheden dat precies zijn? Met onze gratis dakinspectie krijgt u daarin inzicht, en een uitgebreide rapportage over de staat van uw dak. Zo weet u hoe uw dak erbij ligt, of er werkzaamheden nodig zijn en wanneer er renovaties nodig zijn. Schakel ons in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu