dakkapel lekkage

Bent u eigenaar van een dakkapel en vermoedt u dat er lekkage is? Massing Dakwerken staat, bij spoed, 24 uur per dag voor u klaar.

HEEFT U EEN DAKKAPEL LEKKAGE?

Wanneer u een lekkage aan uw dakkapel heeft is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Als u dit niet doet, het uitstelt, kan de lekkage zich verder verspreiden. Massing Dakwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van lekkages en andere dak problemen. Wij zijn u graag van dienst en denken altijd met u mee. Zo kunnen wij een lange termijn relatie opbouwen, dit is ons doel.

KOSTEN VAN HET VERHELPEN

De kosten van het oplossen van een lekkage aan uw dakkapel hangen van verschillende factoren af. Dakkapellen in Nederland kunnen namelijk met een aantal soorten dakbedekkingen gemaakt worden. Platte dakkapellen hebben bijvoorbeeld vaak bitumen als dakbedekking. Schuine dakkapellen worden over het algemeen bedekt met dakpannen of met bijvoorbeeld riet. Welke soort dakbedekking een dakkapel heeft speelt een grote rol in de soort lekkage en hoe makkelijk of moeilijk het voor ons zal zijn om de lekkage te verhelpen. Ook speelt de grootte van uw dak en de hoogte van het dak een rol.

Om een vrijblijvende offerte te kunnen geven zal één van onze dakdekkers bij u langs moeten komen om de lekkage aan uw dakkapel met eigen ogen te zien. Om alvast een indicatie te hebben kunt u ons duidelijke foto’s meesturen. Bij spoed zijn wij binnen 2 uur ter plaatse in heel Nederland. U kunt dag en nacht bellen naar onze spoedlijn (+31 6-20019152).


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

GRATIS DAKINSPECTIE OM DE LEKKAGE OP TE SPOREN

Bent u er nog niet helemaal zeker van of u überhaupt een lekkage heeft? U kunt ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Hierbij controleren wij uw dak(kapel) op lekkages en andere mogelijke problemen. U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu