Dakleer

Wilt u uw dakleer laten aanleggen, renoveren of repareren ? Massing Dakwerken is de specialist! Lees hieronder meer.


DAKLEER OP UW PLATTE DAK?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor dakleer, en dit is zeker een goede keuze! Het is namelijk duurzaam en sterk, waardoor het lang meer gaat. Dus, zodra u een nieuw plat dak laat aanleggen of het tijd is om uw dakbedekking te laten vernieuwen, is dakleer een opties die goed is om te overwegen. Als u een dak met leer laat aanleggen door Massing Dakwerken weet u bovendien zeker dat u onze uitstekende kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs krijgt!

DE VOORDELEN

Dakleer is een geavanceerde soort synthetisch rubber, deze wordt vooraf precies op maat gemaakt voor uw platte dak. Hieronder vindt u de voordelen van dit materiaal.

  • Lange levensduur: dakleer gaat tot wel 45 jaar mee
  • Zeer waterdicht: doordat dakleer vooraf op maat wordt gesneden zijn er geen naden en is het dus zeer waterdicht.
  • Bestendig tegen zware belasting, hitte, uitzetting en inkrimping: Doordat het leer zeer flexibel is, is het zeer goed bestand tegen uitzetting van het dak door temperatuurverschillen. Bovendien kan het goed tegen zware belasting, bijvoorbeeld wanneer er veel op uw platte dak gelopen wordt.
  • Duurzaam en recyclebaar: dakleer is duurzaam geproduceerd en kan worden hergebruikt, waardoor het milieu vriendelijk is.
  • Onderhoudsvrij: uw dak heeft geen onderhoud nodig, enkel reparatie bij eventuele schade.

Ondanks dat dakleer een hogere aanschafprijs heeft, is het door de lange levensduur en onderhoudsvrijheid uiteindelijk heel voordelig. Ook zorgt u ervoor dat uw dak klimaatneutraal wordt aangelegd.


DAKLEER AANLEGGEN OF VERNIEUWEN

Dakleer is dus een zeer geschikt materiaal om een super sterk en duurzaam plat dak aan te leggen, dat lang meegaat. Het is hierbij wel van belang dat uw dak zeer goed en nauwkeurig wordt aangelegd. Daarom is het verstandig om voor kwaliteit te kiezen wanneer u dakleer laat aanleggen of vernieuwen. Hiervoor kunt u rekenen op Massing Dakwerken.

Wij leggen uw dak aan met onze uitstekende kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs, geven u een garantie-certificaat dat zorgt dat u goed verzekerd bent en kunt rekenen op onze 10 jaar garantie. Bovendien wordt uw dak aangelegd of vernieuwd door deskundige dakdekkers met meer dan 20 jaar ervaring! Wilt u dat wij uw dak aanleggen of vernieuwen? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.


ONDERHOUDEN EN REPAREREN

Een van de vele voordelen van een dak van leer is dat het onderhoudsvrij is. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is dat de hemelwaterafvoer schoon en bladvrij is. Helaas kan het dak ook soms beschadigen door externe omstandigheden. Ook in dat geval kunt u rekenen op onze ervaren dakdekkers!

Vermoed u dat er schade aan uw dak is? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu