kosten bitumen dak vervangen

Bent u benieuwd naar de kosten van het vervangen van een bitumen dak? Hieronder helpen wij u verder.

UW BITUMEN DAK VERVANGEN

Bent u van plan om uw bitumen dak te laten vervangen? Dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn van het vervangen van een bitumen dak. Weet u niet zeker of het bitumen dak al aan vervanging toe is of nog wel een aantal jaren mee kan? Dan is het mogelijk ons in te schakelen voor een (gratis) dakinspectie. Lees hier meer. Massing Dakwerken vindt het belangrijk om een lange termijn relatie met onze klanten op te bouwen. Dit is ons doel. Daarom komen wij onze afspraken altijd na.

KOSTEN VAN BITUMEN DAK VERVANGEN

De kosten van het vervangen van bitumen dakbedekking zullen afhangen van de staat van uw huidige bitumen. Als er veel scheuren en schimmel zit in het bitumen zal eerst de oude dakbedekking verwijderd moeten worden en het dak eronder dient goed schoongemaakt te worden. Onze dakdekkers zullen langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Om alvast een inzicht te krijgen van de kosten kunt u duidelijke foto’s, afmetingen en overige details van de huidige dakbedekking mee sturen met uw offerte aanvraag. Het uitbrengen van een offerte doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos en vrijblijvend!

Over het algemeen kan je stellen dat een bitumen dak eens in de 30 jaar vervangen dient te worden. Dit hangt er natuurlijk ook van af hoe goed het dak is aangelegd en de kwaliteit van het bitumen. Massing Dakwerken werkt alleen met A-materialen. Wanneer u lekkage opmerkt zal het gehele dak of plaatselijk vervangen moeten worden. Dit hangt geheel af van de hevigheid van de lekkage, hoeveel lekkages en hoever deze lekkages van elkaar af liggen. U kunt bij spoed altijd bellen naar onze spoedlijn (+31 6-20019152), wij zijn dan dag en nacht binnen 2 uur ter plaatse in heel Nederland.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

HET ONDERHOUDEN VAN BITUMEN DAKBEDEKKING

Wanneer bitumen goed onderhouden wordt kan dit de levensduur aanzienlijk verlengen. Dit zal veel kosten en gedoe besparen. En dat is altijd fijn. Bitumen is in principe onderhoudsvrij. Dit betekend dat de dakbedekking zelf geen onderhoud nodig heeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld een groen dak. Wel moet de hemelwaterafvoer bladvrij zijn. Het is ook verstandig om na een heftige regenbui te controleren of het water goed wegloopt. Dit zijn maatregelen die je kan nemen die hoge kosten kunnen besparen.

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu