kosten dakleer vervangen

Heeft u besloten dat u uw dakleer binnenkort zal gaan vervangen? Maar wat zijn nou eigenlijk de kosten hiervan? Hieronder leest u meer!


WAT IS DAKLEER

Dakleer is een geavanceerde soort synthetisch rubber, die vooraf precies op maat wordt gemaakt voor uw platte dak. Het materiaal kent vele voordelen:

  • Zeer waterdicht: Doordat dakleer vooraf op maat wordt gesneden zijn er geen naden en is het dus zeer waterdicht.
  •  Bestendig tegen hitte, zware belasting, uitzetting en inkrimping. Doordat dakleer zeer flexibel is, is het zeer goed bestand tegen uitzetting van het dak door temperatuurverschillen. Bovendien kan het goed tegen zware belasting, bijvoorbeeld wanneer er veel op uw plat dak gelopen wordt.
  •  Lange levensduur: dakleer gaat tot wel 45 jaar mee
  •  Duurzaam en recyclebaar. Dakleer is duurzaam geproduceerd en kan worden hergebruikt, waardoor het zeer vriendelijk is voor het milieu
  •  Onderhoudsvrij. Dakleer heeft geen onderhoud nodig, enkel reparatie bij schade.

Hoewel dakleer een relatief hoge aanschafprijs heeft, is het door de lange levensduur en onderhoudsvrijheid uiteindelijk zeer voordelig. Bovendien zorgt u ervoor dat uw dak klimaatneutraal wordt aangelegd.

DAKLEER VERVANGEN

Dakleer heeft het vaak zwaar te verduren in Nederland. De reden hiervoor is natuurlijk vanwege de regen, sneeuw en hagel die ons land kent. Ook zijn er veel mensen die bladeren op hun dak laten liggen, ook dit zorgt ervoor dat dakleer eerder vervangen moet worden dan dat eigenlijk nodig zou moeten zijn.


KOSTEN DAKLEER VERVANGEN

De kosten van het dakleer vervangen hangt af van de staat van het huidige dakleer. Onze dakdekkers zullen hiervoor langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Dit doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos!

Er zijn twee opties betreft de kosten dakleer vervangen: optie 1 is het leggen van nieuw dakleer over uw oude dakleer, dit is in de aanschaf een stuk goedkoper, maar er is zeker een kans dat uw dakleer hierdoor niet de volle tijd mee kan gaan. Optie 2 is de meest uitgevoerde optie, hierbij verwijderen wij het oude dakleer en plaatsen wij gloednieuw dakleer op uw plat dak, dit is dakleer van een hoge kwaliteit. Omdat wij van te voren het oude dakleer hebben weggehaald zal er geen schimmel vormen onder uw nieuwe dakleer, als dit gebeurt zal dat namelijk ook het nieuwe dakleer aantasten.

Ons dakdekkersbedrijf kan bij u langs komen voor een dakinspectie. Deze inspectie is geheel gratis en wij rekenen NOOIT voorrijkosten! Indien nodig zullen wij een vrijblijvende offerte voor u uitbrengen. Neem contact met ons op via mail of bel naar 085-0603485

Bel ons nu