kosten vervangen bitumen dak

Heeft u een bitumen dak die u wilt laten vervangen en bent u benieuwt naar de kosten? Massing Dakwerken helpt u verder.

BITUMEN DAKBEDEKKING

Heeft u een plat dak en wilt u de bitumen dakbedekking hiervan laten vervangen? Of heeft u een nieuw plat dak en heeft u nog geen dakbedekking? Massing Dakwerken is u graag van dienst en denkt met u mee. Het is voor ons belangrijk dat beide partijen tevreden zijn met het resultaat. In dit artikel leert u ons beter kennen en ontdekt u meer over bitumen dakbedekking en de opties.

UW BITUMEN LATEN VERVANGEN

Wanneer er nog geen dakbedekking op het platte dak is aangelegd brengen wij direct de bitumen bedekking aan. Bij het vervangen van een bitumen dak zijn er twee opties. Het is mogelijk om een nieuwe laag bitumen aan te brengen over de oude laag. Dit doen wij echter zelden omdat het hierbij noodzakelijk is dat de oude laag geen schimmels of andere problemen heeft. Dit kan anders doorzetten naar de nieuwe laag. Bij Massing Dakwerken verwijderen wij, in bijna alle gevallen, dus eerst de oude dakbedekking. Vervolgens maken wij het platte dak schoon en brengen wij de basis laag aan. Daarna branden (of lijmen) we de bovenlaag van het bitumen dak aan. Wanneer dit allemaal gedaan is heeft u weer een gloednieuw plat dak dat weer vele jaren mee zal gaan.

Bent u er nog niet zeker van of uw bitumen vervangen moet worden of dat alleen een onderhoudsbeurt genoeg is? U kunt onze dakdekkers gratis laten langskomen voor een dak inspectie. Hierbij geven wij u een transparant inzicht in de staat van uw dak. Indien nodig en gewenst brengen wij ter plaatse een vrijblijvende offerte uit. Daarna maken wij met u een afspraak wanneer wij zouden kunnen beginnen.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN BITUMEN DAKBEDEKKING VERVANGEN

De kosten van het vervangen van bitumen dakbedekking zullen afhangen van de staat van uw huidige bitumen dak. Wanneer er veel scheuren en schimmel zit in het bitumen zal eerst de oude dakbedekking verwijderd moeten worden en het dak eronder dient goed schoongemaakt te worden. Onze dakdekkers zullen langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Dit doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos!

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu