Lek dak

Heeft u een lek dak? Het is belangrijk dit snel op te lossen om verdere verspreiding te voorkomen. Wij van Massing Dakwerken helpen u graag verder!


DAKLEKKAGE

Het is belangrijk om bij een daklekkage zo snel mogelijk te handelen. Als u dit niet op tijd doet is de kans groot dat de daklekkage vervelende gevolgen zal hebben voor uw dak. Uw dak zorgt dat u droog en comfortabel kunt wonen. Het beschermt u, uw huishouden en uw huis tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat het goed onderhouden is en dat schade tijdig wordt gerepareerd. Helaas gaat het soms mis en ontstaat er een daklekkage. In dat geval, geen nood! Wij zorgen dat we binnen 2 uur ter plaatse zijn om voor een oplossing te zorgen als uw dak lekt! Bel 24/7 naar ons spoednummer 085-0603485

OPSPOREN LEKKAGE

Soms hebben wij van Massing Dakwerken de lekkage in uw dak al binnen een aantal minuten opgespoord. Maar het kan ook heel lang duren. Daarom zorgen wij altijd voor een noodoplossing. Dit zal ervoor zorgen dat het niet meer bij u naar binnen regent en dat de kans op verdere schade verkleint wordt. Hierna kunnen wij uw daklekkage definitief oplossen. U krijgt van ons dan ook minimaal 10 jaar garantie op uw gerepareerde dak!


MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLAATSE

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel direct met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.


Lek dak

Zowel een plat dak als een dakpannen dak in de schuur of woning kunnen last van een lekkage hebben. Hierom is het belangrijk dat u ons duidelijk meld waarmee wij straks te maken zullen krijgen. Het is van belang dat een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk verholpen wordt. Doe je dit niet of te laat? Dan bestaat er een kans dat de lekkage vervelende vervolgschade aan zal richten.

Weet u niet precies wat er aan de hand is met uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu