lekkage bitumen dak repareren

Heeft u een lekkage aan uw bitumen dak en wilt u deze laten repareren? Het is belangrijk dat dit snel gebeurt. Massing dakwerken staat bij spoed 24/7 voor u klaar!

DAKLEKKAGE? MASSING DAKWERKEN IS BINNEN 2 UUR TER PLAATSE ALS UW DAK LEKT!

Heeft een een lekkage aan uw bitumen dak? Het is enorm belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het uitstellen van een reparatie van een daklekkage zorgt ervoor dat de lekkage groter wordt en de kosten alsmaar zullen blijven oplopen. U kunt 24 uur, 7 dagen in de week bij ons terecht. Bij een spoed daklekkage staan wij dag en nacht voor u klaar om de daklekkage aan uw bitumen dak te verhelpen of bij een complexe lekkage te zoeken naar een noodoplossing, om vervolgens de gehele lekkage te verhelpen.

WANNEER IS HET ‘SPOED”?

U leest hierboven dat wij van Massing dakwerken bij spoed 24/7 voor u klaar staan, maar wanneer heeft het oplossen van een daklekkage wel spoed en wanneer niet?

Om te beginnen hebben natuurlijk grote daklekkages spoed. Dit zijn daklekkages waar, bij veel regen, als u er een 10 liter emmer onder plaatst u hem elke 12 uur moet vervangen. Kleinere daklekkages hebben ook spoed als u er last van heeft. Het is namelijk belangrijk dat u ongestoord kan wonen!

Als u één van deze zaken waarneemt, twijfel dan niet en bel direct met onze spoedservice op 085-0603485.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLAATSE

Als u last heeft van een daklekkage aan uw bitumen dak, is het belangrijk dat u deze lekkage zo snel mogelijk laat repareren. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel direct met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN DAKLEKKAGE TE REPAREREN.

Wat de kosten zijn om een daklekkage op te lossen, hangt natuurlijk van vele factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plekke een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt.

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs!

Bel ons nu