lekkage dak opsporen

Bent u slachtoffer geworden van een lekkage aan uw platte of schuine dak en wilt u deze opsporen? Massing Dakwerken helpt u graag verder.

LEKKAGE AAN DAK OPSPOREN

Vermoedt u dat u een lekkage aan uw dak heeft? Of weet u het zeker maar nog niet exact waar de lekkage zich bevindt? Massing Dakwerken helpt u graag verder bij het opsporen van de lekkage. Dit doen wij onder andere door u in dit artikel informatie te geven over hoe een lekkage aan uw dak kan worden opgespoord, of door bij u langs te komen voor een gratis dakinspectie. Wij hebben een 24/7 spoedlijn (+31 6-20019152), speciaal voor dak lekkages. Er is altijd wel een dakdekker van ons bij u in de buurt, daarom zijn wij dag en nacht binnen 2 uur ter plaatse.

SIGNALEN LEKKAGE DAK

Het is fijn wanneer je er vroeg bij kunt zijn. Soms is de lekkage echter al ver gevorderd en niet te missen. U kunt een dak lekkage herkennen aan opbollend houtwerk, vochtplekken, muffe geur, loslatend behang en stucwerk en natuurlijk druppels en plassen. Het is belangrijk om niet zelf het dak op te gaan en een professional het werk te laten doen.

Dit hierboven zijn de signalen van een lekkage die al in een verder stadium is. In het begin kan je met het blote oog weinig tot niets zien van de lekkage. Dakdekkers hebben speciale apparatuur waarmee wij lekkages in een vroeg stadium kunnen opsporen. Door regelmatig (na heftige regenbuien) een dakinspectie uit te voeren bent u er, in het geval van lekkage, vroeg bij en kunt u vele kosten besparen. Voorkomen is immers beter dan genezen.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

GRATIS DAKINSPECTIE

U kunt een dakdekker van Massing Dakwerken gratis laten langskomen voor een dakinspectie. Via deze weg kunnen wij de lekkage aan uw dak opsporen. Onze dakdekkers beschikken over speciale apparatuur waarmee wij lekkages kunnen opsporen die met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Vervolgens brengen wij, wanneer gewenst, een vrijblijvende offerte uit en gaan bij uw akkoord aan de slag om de lekkage te verhelpen.

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu