lekkage dak repareren

Heeft u een lekkage aan uw dak en wilt u deze laten repareren? Massing Dakwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van dakproblemen.

EEN LEKKAGE AAN UW DAK LATEN REPAREREN

Heeft u een plat dak of een hellend (pannen)dak en merkt u lekkage op? Het is van belang dat u hierbij snel handelt. Wanneer dit niet gebeurt kunnen er ernstige gevolgen zijn en moet het dak, in het ergste geval, zelfs vervangen worden. Bij Massing Dakwerken staan wij 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage te verhelpen om zo verdere problemen te voorkomen. Wij zijn overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen

24/7 SPOEDSERVICE

Wanneer u ons inschakelt voor het verhelpen van een daklekkage zijn wij binnen 2 uur ter plaatse in heel Nederland. U kunt onze dakdekkers dag en nacht aan de lijn krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw lekkage niet verder zal verspreiden en het probleem snel opgelost kan worden. Bij Massing Dakwerken rekenen wij geen voorrijkosten!

De kosten om een lekkage aan uw dak te repareren kunnen erg uit een lopen. Dit hangt bijvoorbeeld van het materiaal van uw dak af. Ook speelt de grootte van het dak natuurlijk een rol in de kosten. Bij Massing Dakwerken brengen wij altijd een transparante en vrijblijvende offerte uit, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zorgen in alle gevallen voor een noodoplossing, dit doen wij wanneer de lekkage gecompliceerd is en niet direct verholpen kan worden.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN LEKKAGE DAK LATEN REPAREREN

De kosten voor het verhelpen van een lekkage aan uw dak, hangen van een aantal factoren af. Hierom geven wij u altijd ter plekke een transparante en vrijblijvende offerte. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? In dit geval kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt.

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu