lekkage dakkapel opsporen

Vermoedt u dat er lekkage is aan uw dakkapel? En wilt u deze opsporen? In dit artikel leest u meer.


WAT MOET JE DOEN?

Vermoedt u dat er lekkage is aan uw dakkapel? Het is belangrijk om snel te handelen. Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen bij dakkapellen. In Nederland worden dakkapellen meestal bedekt met dakpannen of bitumen. Wanneer er lekkage is wil je eerst zo veel mogelijk droog proberen te maken. Maak de ruimte waar de lekkage zich bevindt en de kozijnen goed droog om verdere waterschade zo veel mogelijk te beperken. Schakel zo snel mogelijk een dakdekker in. Bij spoed kunt u dag en nacht bellen naar ons spoednummer, 085-0603485.

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het verstandig om uw dakkapel regelmatig te laten controleren door een erkende dakdekker. Vaak bouwt de lekkage zich op voordat je het gaat merken. De lekkage vormt zich vlak onder de dakpannen of onder het bitumen. Het duurt een tijdje voordat de lekkage zo ver gevorderd is dat het, bij regen, zal gaan druppelen. Een lekkage ontstaan vaak bij de randen van uw dakkapel, houdt deze daarom extra in de gaten.

DE LEKKAGE OPSPOREN

Wanneer u wilt weten waar de lekkage zich bevindt moet u de hele ruimte doorgaan. Voel aan de muren, kozijnen, glazen en leidingen. Kunt u de locatie niet achterhalen? Schakel dan een professional in. Wij hebben speciale apparatuur om snel en vrijblijvend de plek(ken) van de lekkage aan uw dakkapel te achterhalen.


WIJ ZIJN ONDERWEG

Wanneer u last heeft van een lekkage bij uw dakkapel, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel direct met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.


KOSTEN BIJ EEN LEKKAGE

Wat de kosten zijn om een daklekkage bij uw dakkapel op te lossen, hangt natuurlijk van vele factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plekke een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft, of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt. Wij rekenen GEEN voorrijkosten!

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

Vermoed u dat er schade is aan uw dakkapel? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu