lekkage dakkapel

Heeft u een lekkage aan uw dakkapel? Massing Dakwerken is in heel Nederland binnen 2 uur ter plaatse wanneer u slachtoffer bent geworden van een lekkage aan uw dak.

LEKKAGE AAN DAKKAPEL

Merk je lekkages op bij je dakkapel? Het hebben van een lekkage bij de dakkapel is super vervelend. Ook kan het voor veel schade zorgen. Daarom is het belangrijk om snel actie te ondernemen! Massing Dakwerken staat 24/7 voor u klaar! Dag en nacht zijn wij binnen twee uur ter plaatse! Bij spoed, bel naar 085-0603485

WAT MOET IK DOEN?

Heeft u gemerkt dat u een lekkage heeft aan uw dakkapel? Dan wilt u daar natuurlijk iets aan doen. Als eerste is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een dakdekker uit de regio. Zodra dit geregeld is en de dakdekker onder weg is is er iets anders wat u kunt doen. Het is namelijk verstandig om in de tussentijd de waterschade te beperken. Dit is fijn voor uw zelf en belangrijk voor de verzekering. U wilt geen schimmelvorming en los stucwerk. U kunt het water opvangen in emmers, of als u handig bent een dekzijl plaatsen. Iets anders wat u kunt doen is foto’s maken van de lekkage van de dakkapel. Vervolgens kunt u de verzekeraar bellen.

Bij spoed kunt u 24 uur per dag bellen naar Massing Dakwerken. Bel naar 085-0603485


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLAATSE

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel direct met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

WAT ZIJN DE KOSTEN 

Wat de kosten zijn om een daklekkage bij uw dakkapel op te lossen, hangt natuurlijk van vele factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plekke een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft, of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt.

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

Bel ons nu