lekkage dakpannen

Hebben uw dakpannen lekkage? Laat ons u helpen. Wij van Massing Dakwerken staan bij spoed 24/7 voor u klaar!


BINNEN 2 UUR OP LOCATIE

Een lekkage aan uw pannendak is altijd vervelend. U wilt natuurlijk fijn kunnen wonen in uw huis. Een lekkage verstoort deze rust. Wij van Massing Dakwerken zullen deze lekkage zo snel mogelijk voor u oplossen. Wij werken met A-kwaliteit materialen en u krijgt van ons 10 jaar garantie.

Het is belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Een lekkage aan uw pannendak kan voor enorm veel schade aan de rest van uw huis zorgen. Er bestaat een kans dat uw verf gaat bladeren en uw stukwerk raakt los. Hierom vinden wij het belangrijk om snel voor een noodoplossing te kijken. Wij zijn binnen twee uur ter plaatse om te gaan kijken voor een noodoplossing.

LEKKAGE OPSPOREN

Het is belangrijk om te weten waar de lekkage zich bevind. Soms kunt u het zo zien vanwege het vallen van de druppels. Bij een schuin dak ik het vaak lastiger om de locatie van het lek te vinden dan bij een plat dak. Het water zal bij een schuin dak namelijk naar beneden lopen. Wanneer wij de locatie van het lek niet makkelijk kunnen vinden zullen wij hiervoor een lekdetectie methode gebruiken. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld gebruik maken van een endoscoop, dit is een kleine camera. Of bij makkelijk bereikbare plekken kiezen wij voor een rookproef. De rook zal dan door het gat/de gaatjes komen waar de lekkage zich bevindt.


DE OPLOSSING

Zodra wij de lekkage hebben opgelost is er nog één ding wat moet gebeuren. Er zal besloten moeten worden of de dakpannen vervangen dienen te worden. In sommige gevallen zijn de dakpannen er zo slecht aan toe dat het niet meer mogelijk is om ze erop te laten liggen. Uw dakpannen zullen bij een enorm heftige lekkage vervangen moeten worden. Gelukkig is dit bijna nooit nodig bij een lekkage dakpannen. Meestal is enkel het dichten van het gat voldoende.

Omdat er vele mogelijkheden zijn voor nieuwe dakpannen, geven we u duidelijk en transparant advies, waarna u van ons altijd een gratis en vrijblijvende offerte op maat ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en dat is wel zo handig. U kunt hiervoor volledig vrijblijvend gebruik maken van het offereformulier of gewoon even telefonisch contact opnemen met onze dakspecialisten. We helpen u graag verder! Bel voor een gratis dakinspectie met spoed 085-0603485.

Bel ons nu