lekkage pannendak

Heeft u een lekkage aan uw pannendak en wilt u dit probleem snel oplossen? Massing Dakwerken staat dag en nacht voor u klaar en is bij een lekkage binnen 2 uur op locatie.

EEN LEKKAGE AAN UW PANNENDAK

Wanneer u last heeft van een lekkage aan uw pannendak is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een lekkage begint op één locatie, maar kan zich snel verspreiden. Ziet u vochtplekken op uw plafond of druppelt het water naar beneden? Dit zijn tekenen van een heftige lekkage die een lange tijd niet opgemerkt is door de bewoners. Wij komen dit vaak tegen. Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Twijfel niet en bel dag en nacht met onze spoedservice. Weet u niet zeker of u een lekkage heeft? Neem dan contact met ons op voor een dakinspectie.

HOE WEET IK OF MIJN DAK LEKT ?

Soms is het overduidelijk, het water druipt naar binnen en je moet het opvangen in emmers. Maar meestal merk je in het begin niks van een lekkage en komt het niet zo ver. Wanneer een lekkage aan je dakpannen in het beginstadium is stapelt het vocht zich op onder of tussen de dakpannen, hier merk je nog niks van. Maar dit is wel het begin van het probleem.

Om er zeker van te zijn dat lekkages zich niet verder ontwikkelen is het handig om regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. U kunt door Massing Dakwerken een gratis dakinspectie laten uitvoeren waarbij wij u inzicht geven in de staat van uw dak. Neem hiervoor contact met ons op.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN LEKKAGE PANNENDAK REPAREREN

De kosten van het repareren van een lekkage aan uw pannendak hangen natuurlijk van bepaalde factoren af. Daarom geven wij u altijd ter plaatse een transparante en vrijblijvende offerte. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u uw dak regelmatig door ons laten onderhouden? Dan kunt u erop rekenen dat u – afhankelijk van de oorzaak van de lekkage – garantie heeft of de verzekering de schade van en de kosten voor de daklekkage dekt.

Wat uw situatie ook is, u kunt altijd rekenen op onze 20 jaar ervaring en onze duidelijkheid, transparantie en deskundigheid. U krijgt dus topkwaliteit tegen een eerlijke, scherpe prijs en bent meestal zelfs helemaal niets kwijt om uw daklekkage op te laten lossen.

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu