lekkage repareren

Heeft u een lekkage en wilt u deze laten repareren? Het is belangrijk dat dit snel gebeurt. Massing Dakwerken staat daarom 24/7 voor u klaar!


WANNEER HEEFT U LEKKAGE?

Het is natuurlijk meteen duidelijk dat u een lekkage heeft wanneer er regen in uw huis naar binnen komt en je het ziet druppelen. Maar er zijn nog veel meer manieren waarop daklekkage zich schuil houd in uw huis (en u er soms zelfs niks van merkt). Sommige huizen hebben plekken waar je niet vaak komt waar misschien al voor een lange tijd een lekkage zich schuil houd.

U kunt daklekkage herkenen aan vochtige muren, bladerende verf, loskomend behang en schimmel op de muren en plafond. Ook gaat vaak de energierekening omhoog, dit komt omdat sommige isolatiematerialen niet tegen vocht kunnen. De isolatiematerialen verliezen hierdoor hun werking.

Je merkt het meeste van een lekkage wanneer het regent. Maar het handigste is om de lekkage te repareren wanneer het droog is. Hoe wij van Massing Dakwerken dit doen leest u hieronder.

PLEK LEKKAGE VINDEN

Wij sporen het liefst de lekkage op wanneer het droog is. Sommige lekkage is zo klein dat de regen niet naar beneden druppelt, maar dat het onderliggen materiaal het opneemt. Wanneer dit gebeurt merkt u er op korte termijn niks van, maar op lange termijn zal rotting en schimmel het gevolg zijn.

Er zijn een aantal verschillende manier om de lekkage op te sporen om het vervolgens te kunnen repareren. Een veel gebruikte manier is endoscopie, hierbij kijken wij met een kleine- wendbare camera waar de lekkage zich schuil houd. Een andere manier, die wij van Massing Dakwerken vaak gebruiken, is door rook te maken onder het dak. De rook wil ontsnappen en zo zien wij via welke gaatjes de rook zijn weg naar buiten vindt. Als u contact met ons opneemt kunnen wij gratis langskomen om de eventuele lekkages op te sporen.


MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLAATSE

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk dat u deze lekkage zo snel mogelijk laat repareren. Immers, als uw dakbedekking lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak, aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen.

Wij zijn (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan wij bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.


Lekt uw dak?

Zowel een plat dak als een dakpannen dak in de schuur of woning kunnen last van een lekkage hebben. Hierom is het belangrijk dat u ons duidelijk meld waarmee wij straks te maken zullen krijgen. Het is van belang dat een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk verholpen wordt. Doet u dit niet of te laat? Dan bestaat er een kans dat de lekkage vervelende vervolgschade aan zal richten.

Weet u niet precies wat er aan de hand is met uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu