lekkend dak repareren

Heeft u een lekkend dak die u wilt laten repareren? Goed zo! Het is belangrijk om bij een lekkage snel actie te ondernemen.


HEEFT U EEN LEKKEND DAK?

Het is niet fijn als uw dak lekt. Ook kan een daklekkage kan ontzettend veel schade veroorzaken. Natuurlijk in uw woning, maar ook aan het dak. Daarom willen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Er zijn veel verschillende oorzaken bij daklekkages. Sommige oorzaken zijn duidelijker te zien dan anderen en daarom is het niet altijd even makkelijk om de oorzaak van het lek zelf te achterhalen. Vaak is het de dakbedekking (dakpannen, bitumen, EPDM, etc.) die beschadigd is die water doorlaat. 

U kunt met een daklekkage 24/7 bij ons terecht. Dit betekend dat wij dag en nacht, bij spoed, binnen 2 uur bij u thuis zijn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u weer kan genieten van uw huis, zoals het hoort!

HET OPSPOREN VAN DE LEKKAGE

Massing Dakwerken heeft speciale apparatuur waarmee het opsporen van een daklekkage een stuk eenvoudiger wordt. Hierdoor kunnen wij de plek(ken) van de lekkage snel vinden. Dit is belangrijk om zo snel mogelijk de lekkage te kunnen stoppen.

Is het u gelukt om zelf de lekkage aan uw dak op te sporen? Dan is het het handigste om het af te dekken met een groot zeil. Dit zorgt er natuurlijk voor dat verdere wateroverlast voorkomen kan worden. Het is fijn als het u lukt om zelf het lekkende dak te repareren. Onthoud wel dat dit vaak tijdelijke oplossingen zijn en dat vaak een deel van de dakbedekking vervangen zal moeten worden.


MET ONZE SPOEDSERVICE ZIJN WE BIJ IEDERE DAKLEKKAGE BINNEN 2 UUR TER PLAATSE

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Immers, als uw dak lekt kan dat veel schade aanrichten aan uw dak en aan uw huis en uw inboedel. Voorkom daarom grotere schade en bel met Massing Dakwerken, zodat we direct naar u toe kunnen komen. Twijfel niet en bel direct met onze spoedservice op 085-0603485.

Wij zijn dan (overal in Nederland) binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.


Lek dak

Zowel een plat dak als een dakpannen dak in de schuur of woning kunnen last van een lekkage hebben. Hierom is het belangrijk dat u ons duidelijk meld waarmee wij straks te maken zullen krijgen. Het is van belang dat een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk verholpen wordt. Doe je dit niet of te laat? Dan bestaat er een kans dat de lekkage vervelende vervolgschade aan zal richten.

Weet u niet precies wat er aan de hand is met uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarmee onze deskundige vaklui uw dak nakijken en schade opsporen, waarna u een vrijblijvende offerte krijgt voor de reparatie. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Bel dan 24/7 onze spoedlijn op 085-0603485.

Bel ons nu