plat dak bitumen vervangen kosten

Heeft u een plat dak van bitumen en wilt u deze vervangen? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. U leest hierover op deze pagina meer!

WAT IS BITUMEN?

Platte daken, ze worden van veel verschillende materialen gemaakt. In Nederland worden platte daken voornamelijk gemaakt van bitumen (ook wel dakleer genoemd) en EPDM. Vroeger werd mastiek gebruikt voor het bedekken van een plat dak. Sinds de jaren 70 is mastiek verboden geworden. Groene daken zijn natuurlijk ook de laatste tijd steeds bekender geworden. Wilt u weten wat voor uw platte dak de beste dakbedekking is? Of wilt u meer inzicht in het vervangen van uw huidige bitumen? U kunt vandaag nog vrijblijvend in contact komen met onze dakdekkers, en een gratis dakinspectie aanvragen!

BITUMEN VERVANGEN

Zoals gezegd wordt bitumen veel gebruikt op platte daken in Nederland. Het is een materiaal dat vrijkomt bij de productie van ruwe aardolie. Bitumen is redelijk goedkoop in de aanschaf en gaat tussen de 30 en 35 jaar mee, mits het goed onderhouden wordt.

Wanneer wij van Massing Dakwerken bitumen vervangen beginnen wij eerst met het verwijderen van het oude bitumen. Het is belangrijk om het bitumen zorgvuldig te verwijderen. Wanneer je dit niet doet kan het onderliggende dak beschadigd worden. Vervolgens brengen wij de onderlaag aan. Nadat de onderlaag erop zit kunnen wij de bovenlaag van het bitumen dak gaan aanbrengen. De stroken verbinden wij meestal met een brander. De ondergrond moet altijd droog zijn. Vandaar dat wij geen dakbedekking kunnen vervangen bij slecht weer.


20

Aantal jaren ervaring

1435

Aantal tevreden klanten

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij voor ieder dak een passende oplossing

KOSTEN BITUMEN DAKBEDEKKING VERVANGEN

De kosten van het vervangen van bitumen dakbedekking zullen afhangen van de staat van uw huidige bitumen. Als er veel scheuren en schimmel zit in het bitumen kan het lastiger zijn om het oude bitumen te verwijderen. Ook zal het ons dan een stuk langer de tijd kosten om het dak schoon en droog te krijgen. De prijs van het vervangen van bitumen ligt er natuurlijk ook aan hoe groot uw dak is en de vorm van uw platte dak. Onze dakdekkers zullen langs moeten komen om een definitieve prijs te bepalen. Dit doen wij van Massing Dakwerken geheel kosteloos!

Welke reparatie u ook nodig heeft, wij bieden u de kwaliteit die u van een dakdekker mag verwachten, tegen een eerlijke en scherpe prijs. Weten of uw dak helemaal in orde is of dat u misschien toch een dakreparatie nodig heeft? Schakel ons dan in voor een gratis, vrijblijvende dakinspectie!

ACUTE SCHADE ? BEL ONS 24/7/365 VOOR ONZE SPOEDSERVICE

Een dakreparatie komt natuurlijk nooit goed uit. Gelukkig kunt u een dakreparatie meestal goed inplannen en is er geen reden voor spoed. Echter, soms heeft u acute schade die zo snel mogelijk gerepareerd moet worden om erger te voorkomen. Daarom kunt u, bijvoorbeeld bij stormschade of andere acute schade die gevaarlijke situaties of meer schade oplevert, altijd bellen met onze spoedservice.

Wij zijn 24/7 bereikbaar, elke dag van het jaar. In weer en wind, dag en nacht, zodat u kunt rekenen op een goede dakreparatie als dat echt nodig is. Ook buiten normale werktijden. Bel voor een dakreparatie met spoed naar 085-0603485. U kunt ook voor een dakreparatie altijd op ons bouwen!

Bel ons nu