plat dak repareren

Heeft u een plat dak en wilt u deze laten repareren? Met ruim 20 jaar ervaring heeft Massing Dakwerken voor ieder dak een geschikte oplossing!


IS UW DAK KAPOT?

Het is heel vervelend als u dak beschadigd, kapot of lek is. Maar het is normaal dat na verloop van tijd uw dak een keer aan reparatie toe is. Soms zijn het hele kleine dingetjes die gerepareerd moeten worden. Het repareren van een (plat) dak hoeft dus ook helemaal niet duur te zijn.

Wij van Massing Dakwerken staan altijd voor u klaar om uw platte dak te repareren. Wij werken snel, maken gebruik van A-kwaliteit materialen en rekenen altijd een eerlijke, scherpe prijs.

Als service en kwaliteitsgerichte dakdekkers bieden wij u natuurlijk een gratis dakinspectie aan, om te zorgen dat uw dak altijd goed onderhouden is. We kijken hierbij uw gehele dak na, en kunnen wanneer er kleine reparaties nodig zijn ter plekke een vrijblijvende offerte voor u opstellen, en bij akkoord aan de slag om uw dak weer op en top in orde te maken.

SOORTEN PLATTE DAKEN

Wij van Massing Dakwerken repareren in principe alleen bitumen en EPDM. Bitumen is een dikke vloeistof die op aardolie is gebaseerd. Asfalt wordt hiervan gemaakt en tegenwoordig dus ook dakbekleding van platte daken. EPDM is een geavanceerde soort synthetisch rubber, die vooraf precies op maat wordt gemaakt voor uw plat dak. 

Mocht de soort dakbedekking van uw platte dak hier niet tussen staan, neem dan toch contact met ons op voor de mogelijkheden.


WAT WIJ BIJ EEN GRATIS DAKINSPECTIE DOEN :

Wanneer u gebruik maakt van onze gratis dakinspectie, kunt u rekenen op een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. Bij onze gratis dakinspectie voeren we het volgende uit:

  • We bekijken de staat van uw dakbedekking.
  •  We checken de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden nodig zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.


LEKT HET DAK? VRAAG MET SPOED EEN DAKINSPECTIE AAN OM DE LEKKAGE TE VINDEN EN TE REPAREREN!

Heeft u een lekkage, maar weet u niet precies waar? Ook dan kunt u met spoed gebruik maken van onze gratis dakinspectie. Wij zoeken de oorsprong en oorzaak van de lekkage op, bieden u ter plekke een offerte aan en repareren bij akkoord de lekkage. Mocht dat niet in één keer lukken, dan zorgen we altijd voor een tijdelijke noodoplossing en komen we zo spoedig mogelijk terug voor de definitieve reparatie. Bel voor een gratis dakinspectie met spoed 085-0603485.

Profiteer nu van onze 20 jaar ervaring, uitstekende kwaliteit en deskundigheid en vraag hier uw gratis dakinspectie aan! Massing Dakwerken is u graag van dienst!

Bel ons nu