Plat dak vervangen

Heeft u een plat dak en wilt u deze door ons laten vervangen? Op deze pagina vindt u alles wat u hierover moet weten!


Opties plat dak vervangen

Heeft u besloten dat u uw platte dak wilt vervangen? Er zijn een aantal verschillende opties bij het vervangen van een plat dak. Hieronder leest u meer.

U kunt bij bitumen net als bij EPDM de nieuwe dakbedekking over de oude plaatsen. Dit is een veel gekozen optie aangezien het scheelt in de kosten. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst de oude dakbedekking te verwijderen en dus op een ‘kaal’ dak de nieuwe dakbedekking leggen. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat u zelf de oude dakbedekking verwijderd, wanneer u er verstand van heeft is dit zeker een optie.

Qua levensduur is het meestal geen verschil of u de oude dakbedekking er eerst af haalt of niet. Toch kiezen mensen soms ervoor om wel de oude dakbedekking eraf te halen omdat ze dit fijner vinden.

Wat is de prijs van een plat dak vervangen?

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag weten wat de kosten zijn van het vervangen van een plat dak? Het handigste is als u één van onze dakdekkers gratis laat langskomen. Wij zullen u dan inzicht geven in de staat van uw dak en wij zullen u een vrijblijvende offerte geven van de kosten van het vervangen van uw platte dak.

De prijs van het vervangen van een dak is zoals u begrijpt niet op afstand te bepalen. Er kunnen namelijk altijd kleine dingetjes zijn die u niet wist, maar die wel een grote rol spelen in de kosten van het vervangen. Onze dakdekkers komen zo snel mogelijk, gratis, bij u langs en rekenen ook nooit voorrijkosten. Zo kunt u er snel achter komen wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van uw platte dak! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.


WAT WIJ BIJ EEN GRATIS DAKINSPECTIE DOEN :

Wanneer u gebruik maakt van onze gratis dakinspectie, kunt u rekenen op een duidelijk inzicht in de staat van uw dak. Bij onze gratis dakinspectie voeren we het volgende uit:

  • We bekijken de staat van uw dakbedekking (en dakpannen).
  •  We checken de hemelwaterafvoer en het lood- en zinkwerk.
  •  We kijken de nokvorst, boeiboorden en/of dakbeschot na.
  •  We besteden extra aandacht aan uitbouwen, zoals de schoorsteen of dakkapellen.
  •  We rapporteren aan u hoe uw dak erbij ligt. Als er iets moet gebeuren aan uw dak, bieden we u een transparante en vrijblijvende offerte aan.
  •  (Kleine) schade of een lekkage? Met uw akkoord repareren we dat direct of zorgen we voor een noodoplossing.

U kunt met onze gratis dakinspectie rekenen op een onafhankelijke analyse van uw dak. Als blijkt dat er werkzaamheden nodig zijn, dan krijgt u een transparante, vrijblijvende offerte. U kunt bij alle werkzaamheden rekenen op uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs en tot 10 jaar garantie.


LEKT HET DAK? VRAAG MET SPOED EEN DAKINSPECTIE AAN OM DE LEKKAGE TE VINDEN EN TE REPAREREN!

Heeft u een lekkage, maar weet u niet precies waar? Ook dan kunt u met spoed gebruik maken van onze gratis dakinspectie. Wij zoeken de oorsprong en oorzaak van de lekkage op, bieden u ter plekke een offerte aan en repareren bij akkoord de lekkage. Mocht dat niet in één keer lukken, dan zorgen we altijd voor een tijdelijke noodoplossing en komen we zo spoedig mogelijk terug voor de definitieve reparatie. Bel voor een gratis dakinspectie met spoed 085-0603485.

Profiteer nu van onze 20 jaar ervaring, uitstekende kwaliteit en deskundigheid en vraag hier uw gratis dakinspectie aan! Massing Dakwerken is u graag van dienst!

Bel ons nu